Vissza a suliba!
2022. szeptember 12. írta: persica

Vissza a suliba!

A nyár vészesen közeledik a végéhez, hiszen a szeptember már szinte az ősz előszobája. Eljött az idő, hogy kiélvezzük a nap utolsó sugarainak érintését és felkészüljünk az évszakváltásra! 

Kiránduljunk egy nagyot a természetben, élvezzük az esti kertmozikban vetített filmeket, csobbanjunk még egy utolsót a hűsítő vízben, és kezdjünk el beszerezni minden fontos kelléket, amire szükségünk lehet az ősz közeledtével! 

Látogass el a DEICHMANN-ba vagy nézz szét az Online Shop-ban és szerezd be minél előbb az ősziesebb darabokat, hogy a borongósabb idő beköszöntével se uralkodjon el rajtad a „nincs mit felvennem” bosszantó érzése! 

Női cipők

Bár közeleg a nyár vége, felesleges búslakodnunk miatta, inkább élvezzük ki a még előttünk álló heteket! Üljünk ki a barátnőkkel kávézni, szervezzünk kerti partit vagy feküdjünk ki egy pokrócra csillagokat nézni! Bármelyik program mellett is tesszük le végül a voksunkat, a DEICHMANN kínálatában megtalálható lezser tornacipők, elegáns magassarkúak, csinos szandálok és játékos papucsok biztosan hű társakként kísérnek majd az élményszerzés közben. 

Férficipők

Az uraknak is érdemes szétnézni a DEICHMANN üzletekben, ugyanis a sportos sneakerek a nyár végi hangulathoz és az őszi időjáráshoz is remekül passzolnak. A legnagyobb sportmárkák modelljei az örök kedvenc fehér és fekete színekben jelentkeznek, ezért könnyedén beilleszthetők a lazább és az elegánsabb összeállításokba is. Ráadásul a fehér talpas megoldásoknak köszönhetően a nagyvárosi hatás garantáltan végigkíséri majd őket az utolsó izgalmas nyári programok során. 

Cipők tiniknek

Nem csoda, hogy az utolsó nyaralások, csobbanások, bulik és koncertek közepette a tinédzsereknek nincs ideje az iskolakezdésen gondolkodni. Ám elmenekülni úgysem lehet előle, ezért szülőként célszerű segítenünk a hatékony felkészülést, például az új cipők közös beszerzésével. A DEICHMANN kínálatában kényelmes, könnyen variálható és vagányságot sugárzó modellek várják a fiatalokat, gondoskodva arról, hogy boldogan térhessenek vissza barátaik közé az iskolapadba. 

Gyerekcipők

A legkisebbek még javában élvezik a vakációt, és ez így is van rendjén, szülőként mégis érdemes lehet meghozni a kedvüket szeptember első napjához egy új cipővel, amiben kényelmesen tudnak szaladgálni az óvoda vagy az iskola udvarán. A felnőtt cipők designját követő, cuki és praktikus tornacipők segítségével a gyerkőcök ráadásul a hétköznapokon is úgy tudnak kinézni, mint Anyu és Apu. Az üzletekben és az Online Shopban fűzős és tépőzáras változatokra is bukkanhatunk. 

Hátizsákok

A tanév első napján egy diák hátáról sem hiányozhat egy kényelmes és praktikus, több zsebes hátizsák, amibe a nehéz tankönyveken kívül belefér még egy kulacs víz és egy tízórais doboz. A DEICHMANN modelljeinek segítségével a legkisebbektől a legnagyobbakig bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. A gyerkőcök büszkén lépkedhetnek a kedvenc mesefiguráikkal díszített táskáikkal az iskola felé. A tinik pedig a vagány színű és mintájú hátizsákokban ismerhetnek majd a saját stílusukra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7417929865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása