Idén ismét megrendezik a „Mellünk Egészségéért” Programot
2022. október 05. írta: persica

Idén ismét megrendezik a „Mellünk Egészségéért” Programot

Az egészségügyi szakemberek három vidéki nagyvárosban vehetnek részt az akkreditált továbbképzésen

Magyarországon minden tizedik nő érintetté válik élete során mellrákos megbetegedésben. Éppen ezért jelent súlyos problémát, hogy hazánkban a nők 26%-a egyáltalán nem tudja, milyen jelek utalhatnak emlődaganatra, és hogyan kell az önvizsgálatot elvégezni - derül ki az AVON 2020-as mellrák témájú kutatásából. A szépségmárka évek óta szívügyének tekinti, hogy minél több nő figyelmét felhívja erre a súlyos betegségre, elhivatottan küzd azért, h ogy edukálja őket a szűrővizsgálatok fontosságáról és az emlőönvizsgálat lépéseiről. Ezen célok támogatására rendezi meg a vállalat az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvánnyal karöltve, immáron ötödik alkalommal a „Mellünk Egészségéért” Programsorozatot, melynek keretein belül idén országszerte három helyszínen vehetnek részt ingyenes képzésen az érdeklődő egészségügyi dolgozók és egészségnevelők.

Az egyedülálló, ingyenes edukációs programsorozathoz idén három helyszínen csatlakozhatnak a szakemberek, október 7-én Nyíregyházán, október 21-én Egerben és november 18-án Székesfehérváron.

A Mellünk Egészségéért Programról és a jelentkezés menetéről további információk az alábbi honlapon érhetők el:  www.mellunkegeszsegeert.hu.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7417947442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása