A megoldás: okos bőrápolás
2022. október 11. írta: persica

A megoldás: okos bőrápolás

Az eredmény: ragyogó, egészséges megjelenésű bőr

2017-es bevezetésével az ageLOC LumiSpa rendszer forradalmasította az arctisztítás addig ismert módját. Majdnem 5 évvel később az okosabb, szupererős változat készen áll arra, hogy a szépségápolási polcokra kerüljön, és segítsen a ragyogó, sima, szelfiképes bőr elérésében. Köszöntsd az ageLOC LumiSpa iO-t.

Egyszerűbben fogalmazva, az (i) az inputot, vagyis a megoldást jelenti. A bemenet az innovatív és okos tisztító és bőrmegújító rendszerünk, amely intelligens útmutatásból, személyre szabott bőrápolási rutinokból és még sok minden másból áll.
Az (O) az outputra, vagyis az eredményre utal. Készülj fel a ragyogó, puha, sima és szelfiképes bőr varázslatára. Mindössze két perc alatt naponta kétszer alkalmazva azonnali eredményeket érhetsz el, amelyeket láthatsz és érezhetsz! Ráadásul élvezheted a hét, klinikailag bizonyított előnyt, amelyek hatása idővel egyre jobban érvényesül: alapos tisztítás, puhaság, simaság és ragyogó arcbőr, kisebb pórusméret, világosabb bőrtónus, friss megjelenés.

Okos IoT funkciók, amelyek hatékonyabbá teszik a rutinodat.

Gondolj a Lumi iO-ra úgy, mint a bőrápolási rutin tökéletes optimalizálására! A készülék már Bluetooth funkcióval is rendelkezik, és csatlakoztatható az okostelefonodon lévő Nu Skin Vera alkalmazáshoz, így új funkciók egész sorát nyitja meg, amelyek segítenek a LumiSpa megfelelő használatában és a bőrápolással kapcsolatos céljaid követésében:

Az intelligens útmutató segítségével mindig kéznél vannak a szinkronizált praktikus illusztrációk. Az okos szenzorok és a csatlakoztatott alkalmazás intelligens útmutatóként szolgálnak, hogy arctisztításkor a megfelelő nyomást és mozdulatokat használd.

A Személyre szabott bőrápolási rutinok lehetővé teszik, hogy az arc egyes részein töltött idő beállításával létrehozd a saját rutinjaidat és elmentsd őket a telefonról a készülékre.

Tartsd szemmel bőröd változását hétről hétre vagy napról napra a Szelfi idővonallal!

Egyszerűen újra rendelheted a kedvenc szilikon fejedet és Activating Cleanser arctisztítódat, így soha nem fogysz ki belőlük.

Használati trendek, hasznos információk, személyre szabott termékajánlatok és jutalmak segítik a következetes szépségápolást.

Activating Cleanser arctisztítók, amelyek éppen olyan egyediek, mint a bőr, amiben vagy!

Az ötféle ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztító kifejezetten a LumiSpa iO készülékkel való párosításhoz, a különböző bőrtípusok figyelembevételével készült. A LumiSpa iO készülékkel együtt használva az Activating Cleanser arctisztítók precíz párnázást és interakciót tesznek lehetővé az ageLOC LumiSpa szilikon fej és a bőröd között. A készülék és az arctisztítók együtt alkotják a bőrápolási rendszert, amelynek segítségével elérheted a klinikailag bizonyított előnyöket, és ezeket a bőröd imádni fogja! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr817952042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása