A LANCÔME FELGYORSÍTJA A SZÉPSÉGÁPOLÁS TECHNOLÓGIÁJÁT
2022. október 21. írta: persica

A LANCÔME FELGYORSÍTJA A SZÉPSÉGÁPOLÁS TECHNOLÓGIÁJÁT

... HOGY A JÖVŐ SZÉPSÉGE MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐVÉ VÁLJON

Meggyőződve arról, hogy a boldogság egy erős forrása a szépségnek, a Lancôme elkötelezte magát amellett, hogy minden egyes nőnek a lehető legjobb személyre szabott szépségélményt nyújtja, hogy jól érezze magát és jól is nézzen ki.

2009 óta a Lancôme folyamatosan erősíti a szépségápolási technológiáját, hogy megtalálja a legpontosabb bőrápolási és smink megoldást minden egyes ember számára.

Ez a szolgáltatás a márka technológiai szaktudásának eredménye, az adatok erejének köszönhetően szolgálja a nőket és a férfiakat.

"A Beauty Tech forradalmasítja a termékek és szolgáltatások fejlesztésének módját, és megmutatja a nőknek, hogy milyen lehetőségek rejlenek a bőrükben, a termékek teljesítményének határait feszegetve, személyre szabott szépségélményt kínálva nekik a diagnosztikán és szolgáltatások révén. A Beauty Tech segítségével szerzett anonim adatok hozzájárulnak ahhoz, hogy még egyedibb és személyre szabottabb termékeket kínáljunk, és segít nekünk előre látni a jövőbeli igényeket."

– Françoise Lehmann, Lancôme Global Brand Elnök  

2022-ben a Lancôme felgyorsítja a szépségápolási technológiáját, hogy bemutassa teljes online és offline ajánlatát a diagnózisokból és előrejelzésekből, valamint a hamarosan bevezetésre kerülő új teljesítményű eszközökből, exkluzív módon a VivaTech 2022 kiadása során. 

LANCÔME SKIN SCREEN

Bőre jövője most kezdődik. Fedezze fel bőrét úgy, ahogyan még soha nem látta. 

A Lancôme legfejlettebb bőrelemző szolgáltatását, a Skin Screen-t a, bőrgyógyászok által jóváhagyott, klinikai vizsgálatokhoz is használt eszközök és műszerek ihlették.

A Lancôme Skin Screen a L'Oréal 20 éves kutatásának és a mesterséges intelligenciának köszönhetően úttörő módon kombinálja a hárompólusú fénytechnológiát a standard és a kereszt-polarizált UV fényt, az AI és a számítógépes látás algoritmusainak köszönhetően, hogy 13 bőrparamétert mérjen- beleértve a bőr textúráját, a vörös területeket, a barna foltokat, a látható pórusokat, a ráncokat és a finom vonalakat, UV-hatást, hidratáltságot és feszességet, illetve speciális paramétereket a szemkörnyéken, amik feltárják a látható és a mögöttes bőrproblémákat.

Az Ön bőrápolási kérdőívével és a Lancôme Beauty szakértőinek tudásával együttműködve, a Skin Screen egy valóban személyre szabott bőrápolási rutint biztosít. 

LANCÔME E-YOUTH FINDER

Bőrkonzultáció egy szelfivel

Az Ön online szépségtanácsadójaként, az E-Youth Finder okostelefonján is elérhető, hogy a legpontosabb, csak telefonon elérhető bőrdiagnosztikát nyújtsa. Egy egyszerű szelfi alapján a legfejlettebb ModiFace technológia találkozik a L'Oréal exkluzív kutatásával és a mesterséges intelligencia erejével, hogy mindössze 2 perc alatt felfedje a tökéletes arcápolási rutinját.

Egy szelfi, egy gyors kérdőív és 8 bőrparaméter analizálása után (hidratáltság, ráncok, feszesség, textúra, sötét foltok, bőrpír, szem alatti táskák és sötét karikák), az alkalmazás azonnal biztosítja a részletes bőrkonzultáció eredményét, és azonosítja az felhasználója bőrének egyedi igényeit, hogy személyre szabott bőrápolási rutint kínáljon a bőrtípus, a korosztály és a legfontosabb bőrprioritások alapján. 

LANCÔME SHADE FINDER

A legpontosabb bőr árnyalat kereső szolgáltatásunk. 50 árnyalat, 5 perc és megtalálja a sajátját

Forradalmasítja az alapozót azáltal, hogy eltörli a színválasztás nehézséget, a Shade Finder a Lancôme eddigi legpontosabb bőrtónuselemző eszköze. Míg sok algoritmus egyszerűen a bőr felszíni árnyalata alapján mér, a Lancôme Shade Finder mélyebbre hatol, a bőr alaptónusait elemzi, egy olyan egyedülálló algoritmusnak köszönhetően, amely akár 22 500 különböző bőrszínt is képes azonosítani. A Shade Finder képes a nők arcszínének 99%-ához illeszkedve az ideális árnyalatot ajánlani a Lancôme alapozó termékcsaládon belül. 

LANCÔME E-SHADE FINDER

Egyedülálló 360°-os szelfi videó technológia, amely minden szögben megörökíti a bőrét.

A kibővített részletes otthoni szépségápolási konzultáció lehetőségével, a Lancôme e-Shade Finder a legpontosabb mesterséges intelligenciával működő online árnyalatkereső.

Egyesítve a kozmetika, a számítógépes látás és az optikai szaktudást, összefogja az Ajánló Algoritmust, amely elemzi a bőrtónust egy 22 500 tónust tartalmazó adatbázis alapján, valamint a Felismerő Algoritmus, amely minden fényszögben felismeri a bőrtónusokat és az alaptónusokat, köszönhetően az egyedülálló 360°-os szelfi videotechnológiájának.

Az E-Shade Finder ezután képes lesz azonosítani a bőrtónust, az alaptónust és a színt, hogy végül a legjobb alapozót választhassa egy 50 árnyalatú skálából, lehetővé téve a tökéletes egyezést. 

LANCÔME ABSOLUE DUAL-LED Youth Treatment

A VivaTech 2022 során bemutatott legújabb innovációnk

Az Absolue Dual-LED Youth Treatment egy áttörést jelentő szépségápolási eszköz, amely szabadalmaztatott LED fényterápiát alkalmaz, miközben stimulálva adagolja a luxus formulát egy masszírozó golyón keresztül, hogy csökkentése a ráncokat és a finom vonalakat. Az Absolue Wrinkle Filler exkluzív ampullás formula - egyesíti az Absolue szabadalmaztatott Perpetual Rose kivonatot és 3 hialuronsav és Pro-Xylane keverékét - a látható borostyánszínű és láthatatlan infravörös LED-ekkel fokozza a kollagéntermelést, a bizonyított azonnali és hosszantartó látható eredményekért.

Az Absolue Dual-LED Youth Treatment a márka első olyan szépségápolási eszköze, amelyet minden nap lehet otthon használni. Alkalmazza 8 héten keresztül a progresszív eredmények elérése érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9717959392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása