Amikor varázslatos illatok vannak a levegőben...
2022. október 26. írta: persica

Amikor varázslatos illatok vannak a levegőben...

Aztán megint karácsony van.

A levegőben mindenütt különleges illat terjeng. Az év legkülönlegesebb időszakában szeretünk a leginkább illatokat ajándékozni. Négy érzékszervünk közül a szaglás az, amely a leggyorsabban képes a különleges pillanatok belső képeit felidézni. Éppen ilyen pillanatokra állítottunk össze néhány illatötletet, amelyek karácsonyi ajándékként biztosan örömet szereznek szeretteinknek.

Betty Barclay Wild Flower

Nőies, friss-virágos. A szabadság és a természetesség illata. A Betty Barclay Wild Flower a nők természetes szépségét hangsúlyozza, és arra ösztönzi viselőjét, hogy maradjon hű önmagához és járja a saját útját. Mindazoknak a nőknek, akik szeretik a virágos illatokat - egy kis évszakváltás a szívedben karácsonyra.

s.Oliver Scent of You

Nőies-friss kompozíció. Az s.Oliver Scent of You női illata a jólét érzésével borítja be viselőjét, és hagyja, hogy nosztalgiázzon. A mandarin, a körte és az összes virágos jegyzet különleges illatjegyei kiemelik a fontos pillanatok varázsát. 

s.Oliver Selection Eau Intense

Magabiztos és csábító intenzitású - így mutatkozik be az új női illat, a s.Oliver Selection Eau Intense Woman. Az alkotás tökéletes illatruhát kínál egy nemes, intenzív extravaganciával teli színpadra állításhoz. A krémes hangsúlyok és a virágos összetevők összetéveszthetetlen kisugárzást adnak.

Otto Kern Ultimate Black

Elegáns minden olyan férfi számára, aki sokat akar elérni. Az Otto Kern Ultimate a magabiztos jelenlét és az összetéveszthetetlen férfiasság tulajdonságait ötvözi. A parfüm egy izgalmas illatkompozíció, klasszikusan jellegzetes jegyekkel. 

Tabac Wild Ride

Hiteles, férfias, erőteljes. A Tabac Wild Ride egy markáns illatrobbanást sugároz, melynek mottója: no risk - no ride. Citrusos-fás-aromás illat vibráló erővel. Minden férfi várja a csomagját a karácsonyfa alatt. Enjoy the ride!

Otto Kern Signature EDP

Intenzív és keleties jegyzetek a férfias önkifejezéshez. Az Otto Kern Signature EDP egy olyan illat, amely a modern férfiasság életfilozófiáját tükrözi. A sokoldalú jegyek magabiztosságot és kecsességet sugároznak a mai férfi számára.

Az s.Oliver, Betty Barclay és TABAC illatai a Müller és dm drogériákban kaphatók. Az Otto Kern által készített illatok pedig a Müllerben megtalálhatók.  


A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7117963080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása