Megérkezett az új Nu Skin ReNu!
2022. október 29. írta: persica

Megérkezett az új Nu Skin ReNu!

Fenntarthatóbbá válik a Nu Skin ReNu hajápolási termékcsaládja!

A samponok és balzsamok új palackjai fogyasztói felhasználást követően újrahasznosított műanyagból (PCR) készülnek, és ezzel együtt a termékek neve is megváltozik. Ezeken a bolygótudatos változásokon kívül megújul még a Smoothing Shampoo hajsimító sampon és a Volumizing Shampoo dúsító sampon formulája: többé nem tartalmaz szulfátokat mint hatóanyagot.  

Volumizing Conditioner (dúsító kondicionáló)

ISMERD MEG A VOLUMIZING CONDITIONER DÚSÍTÓ KONDICIONÁLÓT

Varázsold pillekönnyűvé a fürtjeidet! Ez a tökéletesen kiegyensúlyozott, pazar formula kisimítja a hajat, és úgy teszi bársonyosan ragyogóvá, hogy közben nem lapítja le. A teljes Nu Skin ReNu Hair Care hajápolási rendszer* – amelynek feladata a haj revitalizálása – második lépése.  

Smoothing Conditioner (hajsimító kondicionáló)

Ez a kondicionáló kifejezetten a haj kibontását szolgálja a puhább és simább, bársonyos megjelenésért. A teljes Nu Skin ReNu Hair Care hajápolási rendszer* – amelynek feladata a haj revitalizálása – második lépése.  

Smoothing Shampoo (hajsimító sampon)

Kényeztesd fürtjeidet egy olyan samponnal, amely kisimítja a rakoncátlan hajszálakat, megtisztítja, valamint puhává és ragyogóvá teszi a hajadat. És ez még nem minden – multifunkciós formulája gyengéden eltávolítja a felesleges olajat, és kisimítja a kócos szálakat a frizura könnyebb elkészítéséért és az irigylésre méltóan csillogó megjelenésért. A teljes Nu Skin ReNu Hair Care hajápolási rendszer* – amelynek feladata a haj revitalizálása – első lépése.  

Volumizing Shampoo (dúsító sampon)

Dobd fel a stílusodat ezzel a multifunkcionális, könnyed samponnal, amely láthatóan puhábbá és rugalmasabbá teszi a hajad, miközben gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajat a bársonyos és ragyogó megjelenésért. A teljes Nu Skin ReNu Hair Care hajápolási rendszer* – amelynek feladata a haj revitalizálása – első lépése. 

Készülj fel rá, hogy megfordulnak utánad!

A Nu Skin ReNu Hair Care hajápoló egy innovatív rendszer*, amely segíti a hajszálak helyreállítását, a kutikula lezárását és erősíti a hajat a jobb kezelhetőségért és a csillogó megjelenésért. Támogatja a mechanikai és környezeti ártalmak okozta károk elleni védelmet és regenerációt. Az eredmény: láthatóan egészségesebb, gyönyörű haj! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8817965530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása