NAPI RUTIN SZETT KARÁCSONYI KIADÁS
2022. november 29. írta: persica

NAPI RUTIN SZETT KARÁCSONYI KIADÁS

1. LÉPÉS Reggeli energia. Reggel, miután gyengéden megtisztítottuk és megszárítottuk bőrünket, kezdjük az energizálást a szem környékével – REVOX JUST KOFFEIN 5%. Használjuk ujjbegyeinket, hogy könnyedén felvigyük a szem körüli területekre a néhány csepp szérumot, majd hagyjuk felszívódni. Az eredmény: azonnali feszes és láthatóan tónusos bőr. Pár perc alatt frissebbnek és üdébbnek tűnünk majd, és a szem alatti bőr napról napra jobban és jobban fog mutatni

2. LÉPÉS Ezután itt az ideje a bőr mélyebb hidratálásának a REVOX JUST 5%-os HIALURON[1]SAVVAL. Masszírozzuk át arcunkat ezzel a könnyű folyadékkal, és hagyjuk, hogy fokozza a bőr hidratáltságát, feltöltse és revitalizálja a felületi rétegeit. Az eredmény: teli, sima és ragyogó megjelenés egész nap. Végére hagyva a legjobb részt: a ráncok és finom vonalak is kevésbe lesznek láthatóak. 3. LÉPÉS Sima felület. Végül zárjuk le bőrünk összes nedvességét, és tegyük még egyenlete[1]sebbé és puhábbá a REVOX JUST SZKAVLÉNNEL.

Adjuk át magunkat egy gyengéd és gyors fiatalító arcmasszázsnak az ultrakönnyű olaj néhány cseppjével. Az eredmény: táplálja és megnyugtatja a bőrt a hihetetlen komfortos érzés érdekében, miközben meglepően selymes és sima megjelenést eredményez. Minden készen áll a tökéletes arcbőrhöz! 1x KOFFEIN 5% 1x HIALURONSAV 5% 1x SZKVALÉN HIALUR

HIALURONSAVAS AJAKFELTÖLTŐ

Alternatív megoldás az invazív ajakfeltöltő módszerek helyett. A hialuronsav azonnal hidratáló hatással bír, miközben láthatóan teltebbé teszi az ajkakat.

Csökkenti a finom vonalakat és az ajkakon lévő száraz[1]ság okozta repedezéseket is orvosolja, ezzel bársonyos érzetet idézve elő. A tápláló olajokkal, antioxidánsokkal és anti-aging összetevőkkel gazdagított formula a volumennövelő hatás mellett az ajkak textúráját is javítja. A végeredmény: ellenálhatatlanul teltebb ajkak, hangsúlyo[1]sabb formával és ragyogással. PH-értékének köszönhetően a termék alkalmas a mindennapos haszná[1]latra is. Alkalmazás: Reggelente: Vidd fel az ajakaidra. A felvitel után bátran használd akár kedvenc szájfényed vagy rúzsod is. Vidd fel újra a nap folyamán, ha szükségesnek érzed. A nap végén: Vidd fel az ajkaidra. Hagyd fenn éjszakára, hogy hidratá[1]ló maszkként fejtse ki hatását a termék. Átmeneti bizsergető érzés is várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9417990900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása