Indítsd a 2023-at a legizgalmasabb Lush újdonságokkal!
2023. január 10. írta: persica

Indítsd a 2023-at a legizgalmasabb Lush újdonságokkal!

A friss, kézzel készült kozmetikumairól híres cég bejelentette új kollekciója elindulását, melynek termékei tele vannak az izmok regenerációját, valamint az elalvást és a fájdalom enyhítését segítő magnéziummal.

December 26-án (hétfőn) három új magnéziumos masszázstömb és két Epsom-sós fürdőbomba jelent meg az üzletek polcain és online (hu.lush.com). A termékeket a Lush társalapítója, az egyébként maratonfutó Helen Ambrosen, valamint a több mint 25 éve sportmasszőrként dolgozó Nikki Camm találta fel.

A magnézium az emberi testben negyedik legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyag. Több mint 300 különböző funkcióért felel, beleértve az agyműködést, az energiatermelést, illetve az izmok mozgatását és regenerációját. Sokan táplálékkiegészítőkkel igyekeznek pótolni a kieső mennyiséget, de a magnéziumot hosszú ideje alkalmazzák „bőrön keresztül”, különböző krémek formájában is; ez azt jelenti, hogy a bőrön keresztül is a vérkeringésbe lehet juttatni.

A Lush termékfeltalálói ezt az alkalmazási módot fejlesztették tovább, a magnézium jótékony hatásait a masszázs és a fürdés előnyeivel kombinálva, pontosan az újévi fogadalmakból fakadó megnövekedett edzésmennyiség hónapjaira időzítve, amikor sokunk szokott izomfájdalommal küzdeni.

A vegán, pucér, öntartósító Lush-masszázstömböket Mark Constantine, a Lush társalapítója találta fel, az ötletet pedig egy tábla csoki adta, ami szintén tele van bőrtápláló E-vitaminban gazdag fair trade és bio kakaó- és sheavajjal - ehhez aztán kiváló illóolajokat adnak hozzá.

A Lush vásárlói régóta keresték az Epsom-sókat az üzleteinkben, ezért két Epsom-sós fürdőbombával is kiegészítettük a kollekciót. Ezek a magnéziummal teli izomregeneráló fürdőbombák remekül működnek, ha egy nagy kád fürdőre vagy egy kellemes lábáztatásra vágyunk lefekvés előtt.  

Helen Ambrosen (a Lush társalapítója, maratonfutó) így nyilatkozott a magnéziumos kollekcióról: „A mozgás az életünk szerves része, ám túl sokszor nem fordítunk rá elég figyelmet. Ha szerencséd van, és képes vagy egészségesen mozogni, figyelned kell a testedre, és tenned kell azért, hogy megőrizd ezt a képességedet az életed során.

Ha erősítjük a csontjainkat, és óvjuk a körülöttük található izmokat és szalagokat, a testünk ellenállóbb lesz az edzés során, még akkor is, ha egyre idősebbek leszünk. Mindannyian tudjuk, hogy a megfelelő tartás és rugalmasság rendkívül fontos, ezek a szempontok mégis gyakran a háttérbe szorulnak.

A masszázs remek módja az erő és a mozgás megőrzésének, a magnézium pedig segíti ezt a folyamatot. A Lush-nál hiszünk az érintés erejében, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjünk egymással és önmagunkkal is. Amikor megmasszírozom magam - vagy engem masszíroznak egy spa-kezelés során -, arra gondolok, milyen hatásos, kellemes és pompás érzés, de az is eszembe jut, milyen sokat tesz a testemért és a mentális egészségemért is.”

A vásárlók az üzletben vagy az otthonukban is személyre szabott élményben részesülhetnek, ha az okostelefonjuk kamerájának segítségével beszkennelik a több mint 400 pucér Lush-termék valamelyikét a LUSH LENS funkció segítségével - beleértve a magnéziumos masszázstömböket és az Epsom-sós fürdőbombákat is. A termékinformációkat és összetevőket tartalmazó Lush Lens segítségével a vásárlók kiválaszthatják a számukra megfelelő terméket; a Lush Spa terapeutái pedig új videós útmutatót készítettek a maszsázstechnikák és masszázsrutinok elsajátításához. A Lush Lens a Lush App része. Az applikáció az  App Store felületén és a  Google Play oldalán tölthető le.

A Lush Lens 2018 novemberében vált elérhetővé az iOS rendszerében, azóta pedig már közel 3 millió terméket szkenneltek be a segítségével.

„Before”, „After” és „Deep Sleep” magnéziumos masszázstömbök

Before: Ha edzés előtt egy gyors és erőteljes masszázzsal stimuláljuk az izmainkat, az serkentő hatással lesz a vérkeringésünkre, növeli az ízületek rugalmasságát, javítja a koncentrációt, valamint csökkenti a túledzés és a sérülés veszélyét - különösen akkor, ha a masszázshoz egy nagy adag magnézium is jár!

After: A magnéziumról úgy tartják, segíti az izomregenerációt, és enyhíti az ízületek merevségét, valamint az izomlázat, mivel hozzájárul a testünkben zajló természetes folyamatokhoz, melyek eltávolítják az edzés „melléktermékeit”, például a tejsavat. Ennek köszönhető, hogy a magnézium remek választás egy mozgás utáni masszázshoz.

Deep Sleep: A magnéziumról úgy tartják, aktiválja azokat a neurotranszmittereket, melyek a testünk és az elménk megnyugtatásáért felelnek az agyunkban; ennek köszönhető, hogy ez az ásványi anyag lefekvés előtt is remek választás. A termék tesztelőinek 81%-a[1] az NHS-alváspontszámának javulásáról számolt be 4 hét használat után.

Szobahőmérsékleten masszázsolajjá olvad; mielőtt az izmokba masszíroznád, melegítsd fel a tenyeredben vagy simítsd végig a bőrödön.

Mi a jó benne? A bőrtápláló kakaóvaj és sheavaj tele van E-vitaminnal. Ez olyan antioxidáns, mely segít megőrizni a bőr nedvességét. 5 grammban 122 milligramm magnézium található. Ez a hatákony összetevő több mint 300 különböző testi funkcióért felel, beleértve az agyműködést, az energiatermelést, illetve az izmok mozgatását és regenerációját. A kutatások azt mutatják, hogy a magnéziumbevitel növelése segíthet az izomfájdalmakon, valamint enyhítheti az alvásproblémákat is.

Miért jó a bolygónak? A fair trade bio kakaóvaj Sierra Leonéban kerül előállításra, egy olyan agroerdészeti modell alkalmazásával, amely segít megelőzni az erdők pusztulását. A fair trade sheavajat több mint 50 ezer nőt tömörítő észak-ghánai  szövetkezetek állítják elő. A legkiválóbb illóolajokat virágokból, fákból, gyógynövényekből, fűszerekből, cserjékből, hajtásokból és egyéb zöld növényi részekből vonják ki.

„Deep Sleep” és „Salt Water Soother” Epsom-sós fürdőbombák 

Ezek a pucér, öntartósító, friss, kézzel készült magnéziumos fürdőbombák remek társaságot nyújtanak egy hosszú edzés után vagy egy kiadós alvás előtt.

Deep Sleep - Lazítsd el az elméd és az izmaid. Engedj egy kád vizet, dobd bele a fürdőbombát, és engedd, hogy a levendula mágikus illata betöltse a levegőt.

Salt Water Soother - Ha hosszú, izomnyugtató fürdésre vágysz, engedj egy kád vizet, dobd bele ezt a magnéziummal teli fürdőbombát, és engedd, hogy frissítő illata körülöleljen.

A Lush magnéziumos masszázstömbjei és Epsom-sós fürdőbombái december 26-tól (hétfő) elérhetők a Lush üzleteiben és online (hu.lush.com).

A Lush-ról

Több mint 27 évvel ezelőtti megalapítása óta a Lush-t rendületlenül az innováció, valamint az etikai irányelveik hajtják. Olyan úttörő szépségápolási termékek feltalálója, mint a világszerte ismert fürdőbomba. Azóta, hogy 1989-ben Mo Constantine, a Lush egyik alapítója feltalálta a kerti fészerében, a fürdőbomba globális szenzációvá vált - Lush tavaly több mint 40,5 millió darabot adott el ebből a saját gyáraiban, kézzel készült termékből.

A Lush a szíve mélyén kampányoló szépségipari cég, amelynek küldetése, hogy legyen terméke minden igényre, és hogy kozmetikai forradalmat robbantva megmentse a bolygót. A végső cél pedig az, hogy Lush-abbá, élőbbé tegye a világot. A Lush igen szigorú állatkísérlet-mentes irányelveket követve működik, és piacvezető a kozmetikai iparban a felesleges csomagolással szembeni küzdelemben azzal, hogy olyan termékeket fejleszt, amelyek “pucéran”, tehát csomagolás nélkül is eladhatók. A Lush Digital az etikus hardverek, az etikus adatok, az etikus dizájn és a nyílt forráskódú technológiák mellett áll ki. Támogatjuk és segítjük azokat a közösségeket, melyek osztoznak értékeinkben.

A Lush jelenleg 49 ország több, mint 900 üzletében van jelen, 38 weboldallal, melyek világszerte szállítanak házhoz, valamint a több, mint 30 nyelven elérhető applikációk, csatornák és digitális közösségek globális hálózatával.

  [1] 58 emberi terméktesztelő tapasztalatai alapján.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr918023306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása