Okosóra a gyermeknek!
2023. február 14. írta: persica

Okosóra a gyermeknek!

Minden szülő, köztük jómagam is arra törekszünk a mai világban, ahol a technika őrületes tempóban fejlődik, hogy a lehető legjobb és a gyermek számára értelmes „kütyüket” találjuk meg.

Persze rögtön mindenki a mobil telefonra gondol, pedig ennek haszna a gyermeki létben manapság nem sok. A gyermekek figyelmét elvonja az emberi kapcsolatokról, a közösségtől, a valódi játékokról, a tanulástól, a fontos dolgoktól.  Sajnos manapság sok gyermeknek lételeme a „mobilozással járó kommunikáció” és erről szólnak a napjaik.

Pedig van egy remek megoldás a mobilozáson túl, ami nem más, mint a gyerek okosóra!

Manapság már nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek részéről is egyre nagyobb igény mutatkozik a különféle okoseszközökre, ezáltal egyre többen már kisiskolás korban igényelnek maguknak gyerek okosórát, és egyre népszerűbb az iskolások körében ez a szinte mindent tudó óra.

Édesanyaként fontosnak tartom az Iskolás kislányomnál a napi szintű kommunikációt, tudjam, hogy leért biztonságban az Iskolába, elindult a külön óráira, a játszótéren van a barátaival, onnan haza is ért stb stb…                                

De hogyan oldjuk ezt meg ha nincs mobil? A válasz természetesen a gyerek okosóra!

Ha gyerek okosóra, akkor milyen gyerek okosóra?

A kislányom egy ideje az Xplora XGO3 gyerek okosóráját használja, és már a kezdet kezdetekor a gyermeki kíváncsiságon túl, szinte profin vetette bele magát a gyerek okosóra működésébe, elolvasta a használati útmutatót, beüzemelte, és büszkén hordja napi szinten! Nagyon sok könyörgés árán néha kölcsön is adja nekem J

Szülőként azért szeretjük az új családtagot, mert így rendszeresen kommunikálunk, mindezt úgy, hogy nem egy telefon virtuális világa vonja el a figyelmet, szeretjük, hogy mozgásra ösztönzi a gyermeket, mert a lépésszámlátót napi szinten figyeli, és büszkén meséli mennyit ment éppen aznap. Ami meg szuper, hogy az Xplora XGO3 applikáció úgy van kialakítva, hogy az iskolában kizárólag csak az „Iskola mód”-ot használja, így az óra csak „óraként” funkcionál. Ezáltal a tanulásra figyel, és az órai munkára. Természetesen nekem meg az Ő biztonsága a legfontosabb, hogy tudom merre jár, mit csinál, és elérhető mindig!

Sorolhatnánk még jó pár előnyt, és érvet a gyerek okosóra mellett, de most csak egyet említenék, mert szerintem sok szülőtársam élte már át azt, hogy a gyerek, ahogy magához vette a mobilját, úgy el is hagyta valahol.  Aggódva várta haza a gyermekét, akit ugyebár nem ért el…  A gyerek okosórát elég reggel feltenni, akár a szülő felügyeletével, és az egész nap maradhat, folyamatos elérhetőséget biztosítva mindkét félnek!

Xpolra XGO3, mi így szeretünk!

·          Nézzük is meg az Xplora jellemzőit:

·          Telefonként funkcionáló óra

·          Üzenetek és hangüzenetek küldésére alkalmas

·          GPS helymeghatározó funkcióval van ellátva

·          SOS és biztonsági zónákkal ellátva

·          Iskola üzemmód alkalmazása

·          Lépésszámláló, stopperóra és riasztással ellátva

·          Kamera, galéria, emojik találhatóak benne

Az Xplora XGO3 gyerek okosóra gyerekeknek tökéletes bevezetés a digitális világba! Minden kulcsfontosságú funkcióval rendelkezik a biztonságos induláshoz. Kényelmet, biztonságot és szórakozást nyújt a mindennapokban az egész család számára. A mobilkapcsolatnak köszönhetően a gyerekek gondtalanul fedezhetik fel a világot, és bármikor kommunikálhatnak barátaikkal és rokonaikkal.

Xplora app - mindig kapcsolatban

Minden Xplora óra beállítása és kezelése az Xplora alkalmazáson keresztül történik. Így a szülőknek folyamatos rálátása és kontrollja van az eszköz felett. Az alkalmazáson keresztül adhatnak meg és adhatnak hozzá névjegyeket. Kizárólag ezek a kontaktok láthatók az Xplora órán. A gyermek csak azokkal a személyekkel kommunikálhat, amelyeket a szülők a névjegyek közé felvettek. Az óra élő helyzetét (GPS funkció) a szülők az alkalmazáson keresztül bármikor megtekinthetik. Minden más funkció, például az ébresztő, az iskola üzemmód vagy a biztonsági zónák beállítása szintén a szülői alkalmazáson keresztül vezérelhető.

Amennyiben gyerek okosórát szeretnénk vásárolni gyermekünknek, rengeteg specifikus, direkt számukra készült típus közül válogathatunk az Xpolra weboldalán!

https://xplora.hu/products/xgo3

Szeresd a gyerek okosórád!

Amennyiben gyerek okosórát szeretnénk vásárolni gyermekünknek, rengeteg specifikus, direkt számukra készült típus közül válogathatunk a MediaMarkt weboldalán!

https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_xplora-xgo3-gyerek-okos%C3%B3ra-nano-sim-narancss%C3%A1rga-xgo3-gl-sf-orange-1392190.html

Fotó: saját (PR)

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5318049562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása