Szívmelengető: az essence HUGS&TEDDIES Trendkiadás Csak szeretetre van szükségünk!
2023. március 01. írta: persica

Szívmelengető: az essence HUGS&TEDDIES Trendkiadás Csak szeretetre van szükségünk!

Az év hidegebb hónapjaiban különösen fontos egy kis extra szeretet. Bújj be a kedvenc bolyhos takaródba, érezd jól magad a kanapén a kedvenceiddel... Éppen időben érkezik az essence új Hugs & Teddies Trendkiadása, amely szuper aranyos medvemintáival, extra puha anyagaival és meleg, finom színeivel minden szépségrajongó szívét megragadja. A kollekció minden lényeges elemet kínál a teljes megjelenéshez: ajakceruza és ajakfény, szemhéjpúder és arcpaletta, ecsetek és hajgumi, valamint körömlakk és körömmatricák.  

HUGS&TEDDIES dúsító szájfény It's in her kiss: Az essence HUGS&TEDDIES dúsító ajakfénye meleg nude árnyalatban, közepes fedéssel érkezik. A vaj-puha textúra simán siklik az ajkakon, és magasfényű felületet biztosít, teltséggel. Ráadásul az ajakfény kellemes vanília- és mentaillatú – csókolózásra készült. 

HUGS&TEDDIES puha ajakceruza A HUGS&TEDDIES puha ajakceruza tökéletesen kiegészíti a dúsító ajakfényt. Szuperlágy textúrájának köszönhetően az ajkak kontúrjai mentén történő pontos körülhúzás egyáltalán nem jelent problémát. Tartóssága pedig a hab a tortán 

HUGS&TEDDIES szem és arcpaletta Az essence HUGS&TEDDIES szem és arcpaletta mindent kínál, amire szükséged van a sugárzó, teljes megjelenéshez. A hat szemhéjpúder lágy nude, barna és rozé árnyalatban gyönyörű szemsminkstílusok létrehozására használható. A matt, fémes és szatén textúrákkal ellátott felületeknek köszönhetően különféle megjelenéseket érhetsz el különböző hatásokkal. A pirosító kiemeli az arcot, míg a highlighter ragyogást ad az arcbőrnek. A paletta halvány rózsaszínű, aranyos mackó motívummal. 

HUGS&TEDDIES illatosított körömmatrica Aww! A Hugs & Teddies körömmatricák aranyos kis medve mintájukkal díszítik a körmöket. 50 különböző motívum közül választhatsz. További érdekesség: a körömmatricák vanília illatúak. 

HUGS&TEDDIES matt körömlakk A teljesen megjelenés érdekében ne hagyd ki a körmöket sem. Az essence HUGS&TEDDIES matt körömlakk erősen pigmentált formulával és meleg kakaóárnyalattal rendelkezik. Hozz létre egy manikűrt nagy lefedettséggel és matt felülettel, egyetlen alkalmazással. 

HUGS&TEDDIES hajgumi So fluffy! Az essence HUGS&TEDDIES hajgumival pillanatok alatt felkötheted a hajad egy alkalmi lófarokba vagy kontyba. A hajumi biztosan lenyűgöz a szuperpuha anyagával, amely cuki mackó plüssből készült. 

HUGS&TEDDIES ecset duo Az essence HUGS&TEDDIES ecset duo tökéletes a szem és az arc palettához. A szemhéjpúder ecset és az arcecset egyaránt ultrapuha fehér sörtékkel és puha tapintású fogantyúval rendelkezik, amely kényelmesen ül a kézben. Az ecset duo csomagolása is igazán szemet gyönyörködtető a lágy rózsaszín és cuki medve dizájnjával.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6218061856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása