Lancôme La vie est belle Iris Absolu
2023. március 08. írta: persica

Lancôme La vie est belle Iris Absolu

ÚJ INTENZÍVEN SUGÁRZÓ BOLDOGSÁG

A La vie est belle új, addiktív értelmezése, az írisz legkoncentráltabb formulájával, ellenállhatatlan virágos illat. Megújult üvegbe zárva, végtelen kristály mosollyal.  

- A végtelen, intenzív boldogság ünnepe

- Egy még koncentráltabb és addiktívabb írisz

- Sugárzó új üveg, végtelen kristály mosollyal 
 

A Fügeakkord és a feketeribizli természetes lédús illatai keverednek az arab jázmin és a tízszer koncentráltabb írisz eszenciákkal, amelyet a pacsuli mély jegyei és egy gourmand akkord egészít ki. 

Az új La vie est belle Iris Absolu a boldogság vibráló, erős és megsokszorozott vízióját kínálja, úgy hangsúlyozza az élet szépségét, hogy az összetartozás erejére is felhívja a figyelmet. 

ÖSSZETEVŐK:  

FÜGE: A füge gyümölcsös jegyei szikráznak a boldogságtól.

ÍRISZ PALLIDA KONCENTRÁTUM: A parfümkészítés kék aranyaként ismert írisz az egyik legértékesebb összetevő a palettán. A La vie est belle Iris Absolu Franciaországból, fenntartható forrásból származó íriszt tartalmaz.

PACSULI: Baliról érkezett fenntartható forrásokból. Az érzéki pacsuli mélyebb aspektust kölcsönöz az illatnak, ezzel kiemelve az írisz virágos jegyeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9618067306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása