Tavaszi ruhatár a bonprix-től!
2023. március 20. írta: persica

Tavaszi ruhatár a bonprix-től!

A március már szinte a tavasz küszöbe, előkerülhetnek a gardróbból az „átmeneti” ruhák, és persze ilyenkor nekiállunk a réteges öltözködésnek is, mert annyira bolondos az időjárás, hogy néha nem is tudjuk mit vegyünk fel. De, hogy ne essünk ebbe a hibába, érdemes beszerezni egy két musthave darabot a bonprix kínálatából.

Megmutatom én miket választottam:

Egy fekete – fehér mintás ingruhát, mely önmagában, ruhaként is is kiváló választás, de skiny farmerrel, pólóval, sportos menő darab lehet.

Egy grafitszürke tunikaruhát, ezüst flitterezéssel, harisnyával, bokacsizmával szuper kényelmes viselet, de sportcipővel is érdemes hordani.

Mintás drapp-törtfehér puha pulóver, mely bézs vagy fehér színű nadrággal, csizmával, mokaszinnel a hektikus időjárás jolly jokere lehet.

Érdemes megnézni a bonprix weboldalát, készülj a tavaszra a bonprixel!

www.bonprix.hu

 https://www.instagram.com/p/Cp-oy-2oyJ7/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2218075806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása