Újabb PLEX újdonság! A ragyogó haj 9 lépéses titka.
2023. március 28. írta: persica

Újabb PLEX újdonság! A ragyogó haj 9 lépéses titka.

A népszerű Revolution márka mostantól nem csak arcunk tökéletes megjelenését biztosítja számunkra, hanem hajunk egészségéhez és helyreállításához is hozzájárul a Revolution Hair Bond Plex rendszer segítségével.  

A termékek hármas molekulatömegű kaszkád rendszere a hajrost különböző rétegeit célozza meg, így segít helyrehozni és megerősíteni belülről a hajszálakat. A végeredmény: selymesen puha és ragyogó hajkorona már első használat után! 

A termékcsalád egy egymásra épülő hajrutinból (3,4,5,6), valamint kiegészítő hajápoló termékekből áll (0,7,8,9,10), így mindenki saját igényeire szabva alakíthatja ki hajápolási rutinját. 

A szőkék számára extra jó hír, hogy az alaprutin termékei kifejezetten szőke hajra kifejlesztett Revolution Hair Blonde Plex változatban is elérhetőek, ami a haj regenerálása mellett hamvasító hatással is rendelkezik. 

Viszlát sárga tónusok!  

A termékek mindemellett vegánok, SLS-, SLES- és állatkísérlet-mentesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7018083014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása