Virágok és geometriai minták tavaszra
2023. április 30. írta: persica

Virágok és geometriai minták tavaszra

Megérkezett a BLOSSOM BABE, az OAT AVA limitált kapszula kollekciója

A tavaszi szezonra egy új, limitált darabszámú kapszulakollekcióval készültünk.

A április végén debütáló BLOSSOM BABE nevet viselő kollekciónkat a tavaszi virágzás és a bohém 70-es évek hangulat világa inspirálta. 

Az új termékek gazdag motívumukkal és részletekkel csempészik be a tavaszt a ruhásszekrényünkbe. 

A stilizált növényi mintákat geometrikus elemek foglalják keretbe és teszik teljessé a vizuális élményt. A kötött darabok főbb színvilágát alkotó natúrt és feketét.

A kollekció 5 darabja (2 pulóver, 1 mellény, 2 nadrág) akár egymással kombinálva, de különleges mintájuknak köszönhetően önmagunkban is igazi ’statement’ darabjai lehetnek a tavaszi gardróbnak.

A kapszulakollekció termékei az OAT AVA hitvallásához hűen szuper kényelmesek és puhák, tökéletesek a mindennapi használatra. A csatolt sajtóközleményből még többet megtudhat a márkáról, a kollekcióról és fenntarthatósági törekvéseinkről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6318114294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása