Hello nyár - Hello bonprix!
2023. május 28. írta: persica

Hello nyár - Hello bonprix!

Nincs úgy nyárelő, hogy ne hódítanának a ruhákon a tigris csíkok, vagy egyéb állatminták. A bonprix szupercsinos könnyű ruhái közül ezt a fenntartható viszkózból készült bézs-gyapjúfehér tigriscsíkos grafikai mintás ruhát választottam, arany kiegészítőkkel.

A bonprix női divatárui már több mint 25 éve inspirálják a hölgyeket ruhatárunk összeállításában.

A rendszeresen megjelenő új kollekciók átértelmezik a legújabb trendeket és azokat a nők mindennapos szükségleteihez igazítják. A legfontosabb, hogy kortól és alaktípustól függetlenül mindannyian jól érezzék és vonzónak találják magukat. A 32-58-as méretű ruhák kiemelik a nőiség előnyeit és segítenek az öltözéken keresztül kifejezni az egyéniségüket.

Jöhetnek a bonprix ruhák minden mennyiségben? Ha a válaszod igen, akkor egy szuper kényelmes, virágos, könnyű anyagú hosszú ruha ne hiányozzon a nyári ruhatáradból, és ha már küszöbön a nyár, és előkerülnek a nyáriasabb fazonok a gardróbból, a bonprix katalógusában és online is érdemes körbe nézni egy egy musthave darabért! Nekem ez a kék felső most ilyen lett!

 www.bonprix.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4418134236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása