Ints búcsút a száraz, viszkető bőrnek az Eucerin legújabb ajándékcsomagjával
2023. május 28. írta: persica

Ints búcsút a száraz, viszkető bőrnek az Eucerin legújabb ajándékcsomagjával

A csomagban érzékeny bőrre kifejlesztett termékek rejtőznek, amelyekkel tetőtől talpig ápolhatjuk bőrünket  

Senki számára nem ismeretlen, milyen kellemetlen érzés, amikor bőrünk egész nap húzódik, viszket vagy akár hámlik. Ezek mind-mind az érzékeny bőr legfőbb tünetei, amelyekkel nemcsak felvehetjük a harcot az Eucerin legújabb ajándékcsomagjában megtalálható termékekkel, de rendszeres használatuk mellett meg is előzhetjük őket.

Mindannyiunk számára ismerős lehet az, amikor derült égből villámcsapásként bőrünk kipirosodik, szárazzá válik, elkezd viszketni vagy akár hámlani is. Ilyenkor bőrünk védőrétege sérül, külső, irritáló baktériumok, kémiai anyagok, allergének és egyéb szennyeződések támadják meg, ezáltal érzékennyé téve bőrünket.

Az érzékeny bőr kialakulásának egyaránt lehetnek külső és belső tényezői is, mint például a hormonális változások, az UV-sugárzás, hagyományos szappanok használata vagy az éghajlat béli változások. Mivel a tünetek sokszor a legváratlanabb napokon, kiszámíthatatlanul ütik fel a fejüket, a megoldás inkább a megelőzésben rejlik, mintsem a kezelésben. Ennek részeként számíthatunk az Eucerin érzékeny bőrre kifejlesztett termékeire, amelyeknek köszönhetően a viszkető, irritáló érzéstől oly könnyen szabadulhatunk meg, mintha csak levettük volna magunkról a szúrós, legrosszabb kötött pulcsinkat.

pH5 termékekkel indul az érzékeny bőr megmentésére az Eucerin

Az Eucerin már az 1950-es évek óta alkalmazza szaktudását a jól tolerálható és hatékony termékek kialakításában, hiszen az érzékeny bőr különleges ápolást igényel. Több mint száz éve ismeretes, hogy bőrünket egy savköpeny védi a mikrobiális fertőzésektől és az irritáló anyagoktól, ám csak nemrégiben, a kutatási módszerek fejlődésének köszönhetően sikerült felfedezniük három olyan összetevőt – a dexpanthenolt, citrát-puffert és glicerint –, amelyek kombinációja bizonyítottan védi a bőr savköpenyét, valamint belülről aktiválja a természetes enzim-tevékenységet. Ahhoz azonban, hogy lássák, ezek az összetevők miként hatnak az enzim-aktivitásra, új tesztelési módszert kellett kitalálniuk. Végül ezen új módszer kifejlesztésével sikerült megalkotniuk a pH5 Enzim-Védelmi rendszert, amelynek hatóanyagai hatásosan működnek együtt a bőr természetes védelmének belülről kifelé történő megerősítésében.

Az érzékeny bőrre kifejlesztett pH5 termékcsalád termékei visszaállítják a bőr optimális pH-értékét, megerősítik természetes védekezőképességét, illetve a számos termékben megtalálható dexpanthenol regenerálja is bőrünket. Az Enzim-Védelmi rendszer szintén fellelhető a termékcsalád legtöbb termékében, amelyek között mindannyian megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt.

A pH5 Intenzív krémet használhatjuk arcunkra, valamint testápoló krémként is. Felvitelét követően gyorsan beszívódik, azonnal hidratál, bőrünk érezhetően sima, bársonyos és védett lesz. Az 5% dexpanthenolt tartalmazó bőrnyugtató formulájának és hidratáló hatásának köszönhetően azonnali enyhülést nyújt bőrünknek.

Szintén 5% dexpanthenollal gazdagított, enyhén illatos Eucerin pH5 kézkrém hosszan tartóan hidratálja és ápolja a kezeket, pH5 Enzim-Védelmi rendszernek köszönhetően pedig aktiválja a bőr saját védekező képességét. A pH5 citrát-puffer, dexpanthenol és glicerin aktív hatóanyagkombinációi által jelentősen növeli az enzimaktivitást, illetve növeli a bőr nedvességtartalmát.

Az Eucerin DermoCapillaire pH5 kímélő sampon kifejezetten azok számára készült, akiknek érzékeny a fejbőre. A kímélő sampon eltávolítja a szennyeződéseket, a pollent és az allergéneket, miközben fenntartja a haj természetes pH-értékét, megőrzi a fejbőr természetes védekezőképességét, illetve megelőzi a kiszáradást és az irritációt. Hajunk egészséges, fénylő és puha tapintású lesz használatát követően.

Az Eucerin pH5 Bőrkímélő tusfürdő szappanmentes, lágyan habzó termék, amely még csecsemők bőrére is használható egy hónapos kortól. A bőr mikrobiomját kímélő, gyengéden tisztító tusfürdőnek köszönhetően bőrünket hidratáltnak, sima és lágy tapintásúnak érezhetjük, ezenfelül bőrünk pH értéke stabilizálódik, és még a legérzékenyebb bőr is visszanyeri az egészséges érzetét. Bizonyítottan lágyítja a csapvizet, ezáltal a többi termékhez képest alkalmasabb az érzékeny és irritációra hajlamos bőr tisztítására, sőt allergiás reakcióra hajlamos bőrön is használható.  

Eucerin pH5 ajándékcsomag  

Tartalma:            

Ph5 Bőrkímélő tusfürdő 200 ml

Ph5 DermoCapillare kímélő sampon 250 ml

Ph5 Kézkrém 75 ml

Ph5 Intenzív krém 75 ml  

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban! 

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1818134266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása