Hydro Boost termékcsalád a NEUTROGENAtól
2023. június 17. írta: persica

Hydro Boost termékcsalád a NEUTROGENAtól

Bőrünk hidratálása nem csak víz formájában történhet, bár elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása! A Neutrogena Hydro Boost termékcsaládja bőrödet teljeskörüen hidratáltá varázsolja.

Hydro Boost hidratáló gél:

Ez a könnyed gél olyan összetevőkkel gazdagodott, melyek a bőrben természetesen is megtalálhatók és támogatják a bőr saját hidratáló folyamatát: 20%-kal több hialuronsav*, aminosavak és elektrolitok. A Hydro Boost hidratáló gél tudományosan bizonyítottan azonnali, 6x több hidratálást** biztosít - akár 72 órán át. A sima és rugalmas bőrért és a 80%-kal erősebb bőrfelszínért.

*az előző formulához képest

**kezeletlen arcbőrhöz hasonlítva

Hydro Boost gél krém:

Az illatmentes, intenzíven ápoló formula olyan bőrbarát összetevőkkel gazdagodott, melyek segítik a bőr saját, természetes hidratálási folyamatát - 20%-al több hialuronsavval*, aminosavakkal, elektrolitokkal és ceramidokkal. A Hydro Boost gél krém tudományosan bizonyítottan 6x hidratáltabb bőrt eredményez** - 72 órán át. Azonnal sima, rugalmas bőr és 80%-kal ellenállóbb bőrfelszín már 2 hét alatt.

*az előző formulához képest

**kezeletlen arcbőrhöz hasonlítva

Hydro Boost éjszakai arcápoló:

Ez az intenzíven hidratáló és feltöltő krém olyan összetevőkben gazdag, melyek a bőrben természetesen is megtalálhatóak és támogatják a bőr hidratációs folyamatát - 20%-kal több hialuronsav*, aminosavak, elektrolitok és peptidek. A Hydro Boost éjszakai arcápoló tudományosan bizonyítottan azonnali 6x több hidratálást biztosít.** Hogy reggel rugalmas és hidratált bőrrel és 80%-kal erősebb bőr barrierrel ébredj.

HASZNÁLAT: Esténként vigye fel megtisztított arcra és nyakra. Szérum fölé használható.

*előző formulához képest, **kezeletlen állapothoz hasonlítva.

Kép: saját (PR)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9518148290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása