Magas szintű fényvédelem ragacsos érzés nélkül
2023. július 28. írta: persica

Magas szintű fényvédelem ragacsos érzés nélkül

A Hydro Protect napozó fluid formulájának köszönhetően gyorsan beszívódik és szinte láthatatlan a bőrön  

Mindegy, hogy éppen szürke felhők hada vette birtokba az eget, vagy ezer ágra süt a nap, fényvédelemre minden esetben szüksége van a bőrünknek. Reggelente a megfelelő mennyiségű fényvédőkrém felvitele után azonban sokszor érezhetjük úgy, hogy bőrünk elnehezült, hamar zsírossá válik. Ezen problémára nyújt megoldást az Eucerin Sun Hydro Protect ultrakönnyű napozó fluidja, amely könnyen a mindennapi rutinunk részévé válhat.

A borús téli idők után az első meleg napsugarak simogatása nem csak a hangulatunkra lehet jótékony hatással, hanem szervezetünkre is, hiszen a napsütés serkenti a D-vitamin termelést, élénkíti a vérkeringést és javítja az anyagcserét. Viszont a napsugarakkal együtt járó UV-sugárzás hozzájárulhat a hiperpigmentáció és a melanóma kialakulásához is, sőt bőrünk idő előtti öregedésének is az egyik legfontosabb tényezője. Bőrünk fiatalságának megőrzése érdekében hiába úszunk a legjobb anti-aging termékek és kezelések tengerében, mindezek a fényvédő rendszeres használata nélkül nem lesznek igazán hatékonyak. Az Eucerin Sun termékcsaládjának legújabb, ultrakönnyű fényvédője játszi könnyedséggel épülhet be bőrápolási rutinunkba, ezáltal támogatva az anti-aging termékeink hatását, illetve átfogó védelmet nyújtva a napsugárzás bőrkárosító hatásaival szemben. 

A sejtvédelemtől a DNS-védelemig

Az UV-sugárzás nem csak védtelen bőrünk felületére lehet ártalmas, hanem a hámsejtjeink magjában megtalálható DNS-ben is láthatatlan károkat okozhat. Az Eucerin DNS-védelmi technológiája ezen láthatatlan károkkal veszi fel a harcot, s támogatja a szervezet saját DNS-kijavító mechanizmusát.

A technológia kifejlesztéshez az édesgyökér gyökérkivonatából nyert gyulladásgátló, valamint antioxidáns és antimikrobális tulajdonságairól ismert glicirretinssavat alkalmazták. A vegyület hatékonysága ugyanis egyedülálló a természetes DNS-kijavító folyamatok szabályozásában és támogatásában az UV-fény által károsodott bőrön.

A márka a Sun termékcsaládjában ezen technológiát ötvözte a termékekben megtalálható Licochalcone A-val, amely az UV-sugárzás és a nagy energiájú látható fény hatására létrejött szabadgyökök semlegesítésével segít megvédeni a bőrt a sejtkárosodással szemben.

Az Eucerin legújabb, 50-es faktorszámú Hydro Protect fényvédőjében megtalálható az innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia, amelyben az UVA- és UVB-szűrőket egyesítették a Licochalcone A hatóanyaggal. Emellett az ultrakönnyű napozó fluid a bőr saját DNS-javító mechanizmusát is támogatja, hiszen egyik összetevője a glicirretinsav. A magas szintű fényvédelmen túl könnyed formulájának köszönhetően gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet és szinte láthatatlan a bőrünkön. Ezenfelül hialuronsavval hidratálja bőrünket, így használatát követően frissnek és üdének érezhetjük azt. A finoman illatosított napozó fluid minden bőrtípus számára, még az érzékeny bőrűeknek is megfelelő választás lehet.

Eucerin Sun Hydro Protect ultrakönnyű napozó fluid arcra SPF 50+

Magas szintű fényvédelem az UVA- és UVB-sugárzás, valamint a HEVIS-fény (nagy energiájú látható fény) ellen.

Ultrakönnyű, gyorsan beszívódó formulájú, amely szinte láthatatlan a bőrön.

Felvitel után nem hagy ragacsos, zsíros érzetet a bőrön.

Minden bőrtípusra, akár az érzékeny bőrre is.

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6518183067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása