ippuku a LUSH-tól
2023. augusztus 02. írta: persica

ippuku a LUSH-tól

A japán ippuku egy rövid szünet a nap során. Egy gőzölgő csésze angol teához hasonlóan az ippuku is igen hatékonyan felfrissít, akár már rövid idő alatt is. Lehetőséget ad a lelassulásra és a pillanat élvezetére.

Az Ippuku Ryo hűsítő, frissítő, tápanyagokban gazdag, algás mini fürdőbombák triója, melyet a fürdés japán művészete ihletett. Az Uchimizu egy kis üdítő pihenő egy forró nyári nap során hangulatjavító grépfrút- és kamillaolajjal, a gyengéd, édes és békés Fuurin a cédrus, az eukaliptusz és a borsmenta fás-friss trójával lágyan elringat, mint a hagyományos üveg szélcsengők Japánban, míg a Kokage a borókabogyó, a tömjén és a rózsabors élénkítő keverékével “erdőfürdőt” varázsol a kádadba.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3218205493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása