Megnyílt Buda legújabb gyöngyszeme, az APHRODITE CLINIC
2023. szeptember 22. írta: persica

Megnyílt Buda legújabb gyöngyszeme, az APHRODITE CLINIC

 

Az Aphrodité márka idén februárban induló szépségszalonja nagyon gyorsan lett népszerű a luxus szépségszalonok szolgáltatásaira nyitott hölgyek körében. A luxus szalon a Budai vár alatt, a Logodi utcában, 500 négyzetméteren, négy kozmetikai kezelővel, szempilla és szemöldök styling-gal, arc-és testkezelésekkel, masszázzsal, fodrászattal, pedikűrrel és manikűrrel, illetve természetesen kizárólag prémium kategóriás termékekkel kényezteti leendő vendégeit.

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásuk a zsírfagyasztás vagyis a kriolipolízis, mely egy műtéti beavatkozást nem igénylő eljárás, aminek segítségével könnyedén megszabadulhatunk a nem kívánt zsírrétegtől. Sőt, hatékony segítség lehet azokon a területeken is, ahol a diéta és a mozgás általi fogyás nehézségbe ütközik. A kriolopolízis sikere a vákuum és a hideg együttes hatásmechanizmusán alapszik, a módszer lényege a vákuum által beszívott területek lokális hűtése. A kriolpilolízis során a zsírsejtek úgynevezett apoptózison mennek keresztül, kristályosodnak, és később az anyagcsere folyamatok során kiürülnek a szervezetből. A fagyasztásos kezeléseket négy-öt hetente érdemes megismételni a legjobb eredmény érdekében. A zsírsejtek kiürülési, és felszívódási folyamatához időre van szükség, így az eredmények végleges kialakulása általában 2-4 hónap. Egy-egy testrészen az ajánlott kezelések száma maximum 3-4 alkalom.

2023. szeptemberében pedig megnyitotta kapuit a legújabb Aphrodité-helyszín, az Ostrom utcai luxus klinika, az Aphrodite Clinic. Az intézmény a legnívósabb környezetben várja a szépülni és gyógyulni vágyókat. Szolgáltatásai között belgyógyászati és nőgyógyászati szakrendelést, radiológiát, vérdiagnosztikát és infúziós kezelést is találunk. A plasztikai sebészetet olyan nagyszerű szakembergárda viszi majd, mint Dr. Deák P Balázs, Dr. Mohos Balázs, Dr. Füzes Attila és Dr. Roger Bakekolo.

Az őszi időszakban már most kimagasló népszerűségnek örvend az infúzióbár.  Ez a kb. 60 perces kezelés tulajdonképpen egy intravénás vitamin- és folyadékpótló eljárás, melynek segítségével a vendég hatékonyan és célzottan kapja meg a szervezete számára lefontosabb nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat, miközben ő a legnagyobb kényelemben pihen. Ez az eljárás a megfelelő hidratáltság elérésében is segít. Az infúzióbár azoknak ajánlott, akik nagy stressznek vannak kitéve, esetleg alvásproblémákkal küzdenek, egészségtelenül táplálkoznak, gyógyulási folyamatuk koncentráltabb hasznosanyag támogatást kíván. Az infúziós kezelés legnagyobb hozzáadott értéke az azonnali, véráramba juttatott, adalékanyagoktól mentes mikroelemek, ásványi anyagok, vitaminok 100%-os hasznosulása. A szájon át bevitt termékek lassabban, egy késleltetett felszívódási folyamat után tudnak csak hasznosulni, és még az emésztőrendszerünket is terhelik. Az infúziós kezeléssel kiküszöbölhető az egyszerre, hozzáértés nélkül szedett vitaminkészítmények egymást kioltó vagy kevésbé támogató hatása is, hiszen az egyes vitamincsomagokat orvosok állítják össze, így az eredmény garantált.

További információk:  info@aphrodite.beauty

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr518224645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása