VARÁZSLAT A CCC POLCAIN
2023. október 26. írta: persica

VARÁZSLAT A CCC POLCAIN

A CCC ÉS A DISNEY BEMUTATJA A JÉGVARÁZS KOLLEKCIÓT A LEGKISEBB HERCEGNŐKNEK

 

Készítsük fel együtt a gyerkőcöket a gondtalan téli szórakozásra! Ismerjétek meg a legújabb gyerekkollekciót, a Disney egyik leghíresebb animációs filmjének, a "JÉGVARÁZS" mesének a szereplőivel. Gyönyörű cipők, színes hátizsákok és a legaranyosabb kiegészítők várnak rátok.

A "JÉGVARÁZS" 2013-ban debütált a mozikban. A barátságról és bátorságról szóló történet gyorsan rajongók millióit szerezte meg világszerte. A híres Disney animációs film 10. évfordulójának megünneplésére bemutattuk a CCC üzletekben elérhető Disney "JÉGVARÁZS" kollekciót.

Kétségtelenül imádni fogja minden Anna és Elsa rajongó kislány és édesanya. Egy pár meleg, fűzős bakancs műbőr béléssel és szilárd talppal biztosítja a hó és a fagy elleni védelmet. A lila és ezüst színű modellek kényelmesek és funkcionálisak. Ha szemügyre veszitek, láthatjátok a cipőfűzőre erősített, Elzát és Annát ábrázoló csillag alakú díszeket. Ez bizony minden tekintetek megragad. A kollekcióban megtalálhatóak a meleg, hótaposó csizmák is, fényes felső borítással, puha műszőrmével és világító talppal! Garantáljuk, hogy ezek lesznek a gyerekek kedvenc téli csizmái.

Ki mondta, hogy esőben nem lehet jókat mókázni? Mindössze a megfelelő cipőre és egy esőkabátra van szükség! A legjobb választás a kék színű gumicsizma lesz, amelynek talpa minden lépésnél világít. Ez praktikus megoldás, különösen az esti sétáknál látványos. A tornacipők és edzőcipők tökéletes kiegészítői lesznek az iskolai és óvodai szetteknek. A gyerekek imádni fogják őket a "JÉGVARÁZS" karakterekkel díszített egyedi kialakításukért, a szülők pedig értékelni fogják a tartósságukat. Nem a cipők az egyetlen "JÉGVARÁZS" karakterekkel díszített termékek. A gyerekek választhatnak hátizsákok, táskák, bőröndök, tolltartók, órák vagy akár sapkák és sálak közül, amelyeket Anna, Elsa és barátai díszítenek.

A kollekció minden darabja kedvező áron vásárolható meg. Az eredeti minták és színek széles választékának köszönhetően a tél igazán örömteli lesz a CCC segítségével. Legyenek a hideg napok tele varázslattal és az új kollekció bájos darabjaival, amely a CCC üzletekben, az applikációban és a ccc.eu/hu oldalon érhetők el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4218254309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása