ELBŰVÖLŐ TÁSKATRENDEK
2023. december 23. írta: persica

ELBŰVÖLŐ TÁSKATRENDEK

A CCC POLCAIRÓL EGYENESEN A KARÁCSONYFA ALÁ

Az ideális táska nemcsak trendi, de tökéletesen kiegészíti a téli gardróbunkat. Bemutatjuk a 3 legdivatosabb és legkeresettebb stílust, mely a szemet gyönyörködtető dizájnjával és a praktikusságával egyszerre nyűgöz le a hideg hónapokban.

MEGUNHATATLAN RAGYOGÁS

A Jenny Fairy márka csillogó táskák széles kínálatával örvendeztet meg, többféle színben és stílusban. A ragyogó kövekkel díszített darabok mellett metálfényű modellek közül is válogathatunk – nemcsak klasszikus arany vagy ezüstszínben, hanem lila, fekete és tengerészkék színben is lecsaphatunk rájuk. Nincs olyan szett, melyhez ne tudnál párosítani egy passzoló darabot.

MINDENKORI ELEGANCIA

A téli szezonra szánt táskáknak (melyet a hétköznapokon tervezünk viselni) több kritériumnak is meg kell felelniük. Elsősorban érdemes egy kiváló anyagból készült modellt választani, mely garantáltan ellenáll a zord időjárási körülményeknek. Ha egy örök klasszikus darab után vágyakozol, mindenképp nézz körbe a Gino Rossi, a Badura vagy a Lasocki márkák bőr kollekciójában, hiszen olyan gyönyörű és minőségi táskák között válogathatsz, melyek sokáig maradnak gardróbod megkerülhetetlen darabjai. A kiváló anyag mellett fontos, hogy tágas és praktikus legyen a belső kialakítás, hogy minden fontos tárgy kényelmesen elférjen benne.

A JOLLYJOKER KISTÁSKA

Minden nő gardróbjának kötelező eleme a kistáska, mely remekül kombinálható a legtöbb szettel. Fontos, hogy rendelkezz egy ilyen gyöngyszemmel, hiszen a bevethetősége igazi high level, ami gyakran kisegít majd téged.

A CCC remek lehetőséget kínál azoknak, akik meglepnék szeretteiket a tökéletes táskával. Színes kínálatunkban a nők, a férfiak és a gyerekek is rátalálnak a számukra ideális modellekre akár a hétköznapi pörgéshez, akár a suliba, akár az üzleti meetingekre keresik a leginkább testreszabott táskát! CCC klubtagok december 24-ig a CCC üzleteiben minden táskát, hátizsákot és bőröndöt is 40% kedvezménnyel szerezhetnek be. A CCC.EU/HU oldalon pedig december 26-ig tart a promóció.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3018293519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása