KAZAR Őszi/téli trendajánló
2023. november 18. írta: persica

KAZAR Őszi/téli trendajánló

Mint ahogy a ruha trendeknél, a cipők esetében is a 90-es évek nagy visszatérőivel találkozhatunk, lapos balerinák, boka vagy magasszárú hegyes orrú és cowboy csizmák, loaferek és izgalmas biker boots-ok. A fazonok mellett a színek és az anyagok is nagyon fontos szerepet kaptak idén: egyrészről főszerepet kapnak a megnyugvást sugárzó színek, mint például a fekete, a barna és a bézs különböző árnyalatai, másrészről aki a merészebb darabokat kedveli lilában, Rosé pinkben és Matcha zöldben pompázó darabokat is talál. Idén sem csak a színekről érdemes szót ejteni - hanem a két legmeghatározóbb díszítő elemről, a kristályokról és a tollakról - nos a márka 2023-as őszi/téli kollekciójából ezek a pompás darabok sem hiányozhatnak.

A következőkben a szezon kiemelkedő trendjeit mutatjuk be, kedvenc cipőinkkel és táskáinkkal:  

Balerina és Mary Janes

Talán mindenki legnagyobb kedvenc lapos őszi cipője, a balettcipő igazi kihívóra lelt a 2023-as őszi/téli kifutókon, és átjárta a romantikus hangulatú lábbelik birodalmát is: a márkák a Mary-Janes fazont is bedobták, lapos vagy akár magas sarkú verzióban.

Loaferek és bokacsizmák

A loaferek és a bokacsizmák nem ismerik az évszakokat, csak a praktikumot és a divatot. Ezek a lábbelik valóban olyanok, mint a jó barátok - mindig ott vannak, hogy jól érezd magad és jól nézz ki! A loaferek és a bokacsizmák legfőbb előnye, hogy nem csak csodásak, hanem sokoldalúak is. Könnyedén válthatunk velük a munkanapi dresszből esti programok eleganciájába.

Hosszú szárú csizmák

Semmi kétség - a hosszú szárú csizmák idén sem maradhatnak el! Legyen szó hosszú, vagy nagyon hosszú, szélesebb vagy szűkebb szárú változatokról, semleges vagy extravagáns színekben, ezek a csizmák igazi joker darabok, hisz bármihez viselheted őket.

Party edit - kristályok és tollak

A Party Edit kollekció darabjai tökéletesek az esti öltözékekhez, hiszen egy mozdulattal varázsolnak a hétköznapi szettből igazi parti outfitet. Legyen szó egy vibráló éjszakai klubról, egy elegáns gálavacsoráról vagy egy vidám baráti összejövetelről, ezek a kiegészítők igazi ékszerek a ruhatárban, amivel mindenki egy pillanat alatt az est királynőjévé válhat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3818265495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása