Maszkot fel! avagy, a VAGHEGGI fátyolmaszkok megszínesítik az énidőt!
2024. május 13. írta: persica

Maszkot fel! avagy, a VAGHEGGI fátyolmaszkok megszínesítik az énidőt!


@vagheggihungary élénk, vidám színekben ragyogó fátyolmaszkjai nemcsak külcsinükben gyönyörködtetnek, hanem arcbőrödet is gyönyörűvé varázsolják!

Miért érdemes fátyolmaszkot használnod időről - időre?
Mert arcbőrünk a maszkok használata után érezhetően feltöltődik, hidratáltabb és kellemesebb tapintású lesz. Ez a fajta nedvesség “löket” rendszeres használat mellett javítja a bőr tömörségét, segít megelőzni a bőr tónusvesztését, meggátolni a ráncok kialakulását és lassítja a bőr öregedési folyamatát.

Mit is nyújt ez a három fátyolmaszk:

💚 Fátyolmaszk / After Party
Revitalizáló, fáradtság elleni arcmaszk
Hialuronsavval, panthenollal és escinnel (vadgesztenyéből származó flavonoid) dúsított arcmaszk vanília aromával. Ideális azokon a bizonyos másnapokon, vízelvezető hatása van és eltünteti a fáradtság jeleit.

🩵 Fátyolmaszk / Before Party
Bőrragyogást fokozó és energizáló hatású arcmaszk kávé aromával. Tökéletes a rendezvények, bulik előtti felkészüléshez a koffeinnek, a hialuronsavnak és a feszesítő hatású tápióka kivonatnak köszönhetően.

🩷 Fátyolmaszk / Sunday Morning
Tonizáló, hidratáló arcmaszk
Csokoládé aromás arcmaszkunkkal ajándékozd meg magadat egy kis énidővel, hogy tökéletes lehessen a közérzeted. Alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsavban és eritritben gazdag, hidratáló és tonizáló hatású.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9818403647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása