Megújult a Delay Infinity termékcsalád
2024. október 07. írta: persica

Megújult a Delay Infinity termékcsalád

Ismerd meg a megújult Delay Infinity fitokozmetikai termékcsaládot, amelyet elsősorban a genetikailag kódolt, azaz a korunknak megfelelő bőröregedés jeleinek a késleltetésére és hatékony kezelésére fejlesztettek ki.

SMART AGING – Holisztikus bőrmegújítás a természet erejével

Már nem öregségről, hanem „hosszú életről” és „élettartamról” beszélünk. Az idő múlása természetes, ma már egyéni döntés kérdése, hogyan fogadjuk el az idő múlását. Ez már nem kizárólag a külső tényezőktől, hanem a tudatosságtól és az egyén által választott életmódtól is. Elengedhetetlen a tudatos bőrápolás, amellyel lassítani tudjuk az öregedési folyamatokat és a nemkívánatos öregedés jeleinek a megjelenését. Ezt nevezzük „smart ageing-nek.

Az idő múlásával a bőrünk jelentős változáson megy keresztül. Az öregedő sejtek olyan anyagokat kezdenek termelni, amelyek káros folyamatokat indítanak el a bőrben. Ennek hatására a sejtek deformálódnak, működésük pedig megváltozik. Lelassulnak a bőrmegújulási folyamatok, csökken a bőr ellenálló- és regeneráló képessége, valamint felborul a bőr vízháztartása, ez pedig a bőr kiszáradásához-, és további számos kellemetlen tünet megjelenéséhez vezet.

Sajnos idővel ezek a változások a bőr mindhárom rétegét érintik, a bőr elveszti a feszességét és rugalmasságát, és azzal kell szembesülnünk, hogy egyszer csak „begyűrődnek” a mimikai ráncok. A mimikai ráncok megjelenése minden bizonnyal az öregedési folyamatok kezdetének a legelső és legmeghatározóbb jelzései 30 éves korunk környékén.

A Vagheggi a Delay Infinity termékcsalád formájában egy olyan korszerű, tudományos alapokon nyugvó megoldást kínál, amely valódi „botox-szerű” hatásával minimalizálja az öregedés jeleit, kisimítja a ráncokat, emellett megfelelően táplálja és hidratálja a bőrt.

BOTOX HATÁS TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL

A titok az aktív hatóanyagok együttes, szinergikus hatásában rejlik.

A kezelés egyik fő hatóanyaga az Acmella (iskolavirág) kivonatából nyert Spillanthol, amely valódi alternatívája az orvos-esztétikában alkalmazott botox injekciónak. A természet nyújtotta „green botox” ellazítja a mimikai izmokat, serkenti a kollagén szintézisét és kisimítja a bőrfelszínt.

A Vagheggi kellő finomsággal ötvözte a növényi eredetű összetevők hatékonyságát a legkorszerűbb technológiával előállított biomimetikus peptidek erejével, így tovább erősítve a kezelés botox szerű hatását.

RETINOL SZÉRUM ARCRA

A termékcsalád ikonikus tagja a retinol szérum. A bőrállapot javításában fő szerepet kap a retinol, amelyet méltán mindenki az egyik leghatékonyabb anti-aging hatóanyagként tart számon. A retinol fő funkciója, hogy hatékonyan megújítja a bőrfelszínt, ezzel párhuzamosan elősegíti a kollagén szintézisét, szignifikánsan javítja a bőr feszességét és a rugalmasságát.

Használata: Fokozatosan vezesse be az arcápoló rutinjába. Kezdetben alkalmazza heti két alkalommal este, majd fokozatosan növelje a gyakoriságot. Ha bármilyen kellemetlen tünetet érezne, térjen vissza a heti két alkalommal történő használatra. Soha ne egy fontos esemény előtt kezdje el a retinol bevezetését. Napközben használjon UV-védelemmel ellátott kozmetikai terméket. Ősszel/télen, a napmentes időszakban, kúraszerűen alkalmazza.

Tipp: Igazi ránctalanító. Úgy tervezték, hogy az esti rutin utolsó lépése legyen, és megoldást kínáljon a simább, feszesebb és fiatalosabbnak tűnő bőr eléréséhez.

Kizárólag külsőleg alkalmazva. Kerülje a szemmel és a nyálkahártyával való érintkezést.          

A-vitamin származék.

Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nikkel tesztelt. Ne használja terhesség alatt.

AGE PROOF NAPPALI KRÉM

Ránctalanító arckrém. A botox-szerű hatást nyújtó biomimetikus peptidek-, és az olasz hidrokultúrás technológiából származó Acmella oleracea kivonat segítségével ellazítja az arcvonásokat és a mimikai ráncokat.

AGE PROOF ÉJSZAKAI KRÉM

Ránctalanító és teljeskörű tápláló krém, amely az Acmella oleracea spilantholban gazdag hatóanyagtartalmának-, és a „botox-szerű” hatást nyújtó biomimetikus peptidek kombinációjának köszönhetően serkenti a bőrben a kollagén szintézisét, növeli a bőr rugalmasságát és feszességét.

SZEM - ÉS AJAKKONTÚR KRÉM + AJAKÁPOLÓ

A készítmény megelőzi és kisimítja a szem és az ajkak körüli ráncokat. A stift hidratálja és védi az ajkakat.

AGE PROOF AMPULLA

Arcápoló koncentrátum biomimetikus peptidekkel és Acmella oleracea kivonattal a „botox-szerű”, ránctalanító és a lifting hatás érdekében.

AGE PROOF ARCMASZK

Makadámolajjal, Acmella-kivonattal és botox-szerű peptid-emulzióval gazdagon átitatott fátyolmaszk. Tápláló és ránctalanító hatású, továbbá ragyogóvá varázsolja a bőrt.

AGE PROOF ARCLEMOSÓ HAB

Gyengéd letisztító és sminklemosó hab. Hidratáló hatású, akárcsak egy tonik.

 

marketing@vagheggi.hu

www.vagheggi.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3318710256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása