Rangsutra x C&A kollekció
2024. május 21. írta: persica

Rangsutra x C&A kollekció

A jót tenni mindig is a céljának középpontjában állt.  

A C&A célja, hogy hozzájáruljon egy jobb világhoz azáltal, hogy jó ügyeket támogat!

Ezért új módszereket keresett a szociális beszállítók – például a Rangsutra – támogatására, termelésük bővítésében, és ezáltal hatásuk növelésében a hátrányos helyzetű emberek megélhetésének javítása érdekében.

Rangsutra: Szociális vállalkozás Indiában a nemek közötti egyenlőségért
Mivel a legtöbb ruhaipari dolgozó nő, a C&A célja az egyenlő jogok támogatása az ellátási lánc mentén. Ezért döntött úgy, hogy partnerségre lép egy olyan társadalmi beszállítóval, aki a nők szerepének megerősítésére összpontosít: a Rangsutra célja, hogy lehetőségeket teremtsen az inkluzív növekedésre és hídként szolgáljon a nemzetközi piacokhoz.

A Rangsutrával, és kiváló minőségű, kézzel hímzett darabokból álló egyedi Rangsutra x C&A kollekciót kínál vásárlóinknak az üzletben és online, hogy támogassa a Rangsutrát az indiai közösségek pozitív befolyásolására irányuló jövőképükben.  

A Rangsutra egyedi, kézzel hímzett ruhákat kínál az ügyfeleknek szerte a világon. A Rangsutra lehetővé teszi 2000 kézműves számára – melynek 80% -a nő -, hogy boldoguljanak és javítsák megélhetésüket. 

Egyenlő esélyek a női kézművesek számára

Tisztességes bérfizetés

Rugalmas munkaidő

Tudásmegosztás és képzés  

 

A C&A és a Rangsutra által megismerhetjük az indiai kézművesség gazdag hagyományait.  

https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/rangsutra

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9518410029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása