Különleges művészkollaborációval ünnepli a szeretetet a Pandora
2024. szeptember 02. írta: persica

Különleges művészkollaborációval ünnepli a szeretetet a Pandora

Az Ábel Tamás képzőművész által megálmodott egyedi tüköroszlopot bárki megtekintheti  

Augusztus 29-től különleges műalkotással gazdagodik a budapesti Westend bevásárlóközpontban található Pandora üzlet. A rendhagyó együttműködés keretében a Pandora közel egy hónapig ad otthont egy többszáz tükörszeletből álló, több mint kétméter magas, színpompás oszlopnak, amit Ábel Tamás képzőművész alkotott meg. 

A különleges kollaboráció a márka januárban elindított, globális SZERESS kampányának részeként jött létre, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy a szeretet több, mint egy szó. Olyasvalami, amit nemcsak érzünk, de megélünk, megtestesítünk, és ami meghatároz minket. Visszatükröződik mindenben, amit átélünk, és amit teszünk. A Pandora több országban is helyi művészekkel dolgozik együtt, hogy a hagyományostól eltérő módon hívja fel a figyelmet erre a kulcsfontosságú üzenetre. Magyarország mellett Lengyelországban is egy neves művésszel, a papírinstallációval dolgozó Marlena Stawarzzal működik együtt a márka. 

„Nagyon örültem a márka felkérésének és a kampány témájának, hiszen az én művészetemnek is meghatározó alapja a szeretet, így azonnal megvolt a kapcsolódási pont. Az elkészült mű legfontosabb mondanivalója az, hogy elsősorban önmagunkat kell szeretnünk, hogy aztán másokat is képesek legyünk szeretni. Ez a gondolat továbbvezetett ahhoz, hogy hangulatunk, viselkedésünk és reakcióink tekintetében folyton változunk. Napjainkban hozzászoktunk a szelfikhez, amik tökéletes tükörképet adnak rólunk. Ezt a folyamatosan tökéletes, mégis egysíkú hatást változtattam meg azzal, hogy egy szegmentáltan hajlított tükörbe tekinthet a néző és számos új perspektívából láthatja önmagát” – mondta Ábel Tamás, képzőművész. 

A különleges háromoldalú oszlop minden oldala tükörrel borított, de a különböző mintázatoknak köszönhetően az egyes oldalak más és más látványt nyújtanak. Így arra, aki körbejárja, önmaga számtalan tükörképe tekint majd vissza. A műalkotásról és saját élményéről bárki készíthet fotót vagy videót, így részévé válhat a különleges művészeti projektnek. 

A Pandora világáról

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és magas minőségű alapanyagokból készült ékszerei a személyre szabhatóság végtelen lehetőségét kínálják, emellett lehetővé teszik az emberek számára, hogy kifejezzék saját stílusukat. A Pandora története Dániában, egy kis koppenhágai ékszerüzletben kezdődött több mint 40 évvel ezelőtt, ma pedig már több mint 100 országban van jelen a márka. A fenntarthatóságot előtérbe helyezve, a Pandora ékszerei csak újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készülnek, emellett a vállalat célja, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátását a felére csökkenti az értékláncában 2030-ig.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9518483311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása