Miss Sporty STUDIO LASH DESIGNER Tervezd meg és készítsd el saját szemsminked!
2016. december 12. írta: persica

Miss Sporty STUDIO LASH DESIGNER Tervezd meg és készítsd el saját szemsminked!

Formázd kedvedre pilláid!

Ez aztán tényleg egyszerű mutatvány.  A STUDIO LASH DESIGNER szempillaspirált úgy tervezték, hogy játszi könnyedséggel kialakítsd azt a format, amit csak szeretnél. Itt a titok nyitja:

Rajtad múlik a mennyiség. Milyen buja és vastag pillákra vágysz, egyedül a Te döntésed. A különleges formula rétegei tisztán épülnek egymásra, rajtad áll, mennyit viszel fel a szálakra.

Te szabod meg a formáját is. Azt szeretnéd, hogy mint kis pilleszárnyak rebbenjenek pilláid? Vagy inkább legyen egységes és csodásan ívelt? Ahogy tetszik! A műanyag építő kefe mérnöki pontossággal ér el minden szálat. Olyan, mint a te saját sminkmestered.

A mély fekete formula egyenletesen bevonja, szétválasztja, megemeli és kondicionálja a pillákat, azonnal hosszabbítja a szálakat és kedvedre formázhatod őket.

Akármilyen szempillafestést álmodtál meg magadnak, a STUDIO LASH DESIGNER szempillaspirál segítségével játszi könnyedséggel elérheted. Nem ragacsos, nem pereg le, eltávolítása is egyszerű, nem kell órákig küszködnöd vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1812043703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása