NINA RICCI L'air du Temps
2018. március 21. írta: persica

NINA RICCI L'air du Temps

A remény itt van a levegőben…

Nina Ricci az elegancia és a nőiesség megtestesítője. A francia székhelyű divatház nem tud kifogyni az ötletekből. Már a ’40-es évektől kezdve napjainkig rendíthetetlen lendülettel árasztja el a parfümpiacot páratlan remekműivel. Nem csupán az illatai különlegesek, hanem azok külső megjelenése is rendkívül egyedi és kifinomult ízlésre utalnak.

Az első illatai egyike a L’Air Du Temps, melynek sikere a mai napig töretlen.
A parfümöt a II. Világháború után a szétdúlt divatvilág „újraélesztése” céljából alkotta meg Nina Ricci és fia, Robert Ricci a híres parfümőr, Francis Fabron segítségével.
Ezt a páratlan remekművet az akkori reményteli időkben a béke, a szabadság és a szeretet inspirálta. A parfüm külső megjelenése is az összetartozást és az örökkévalóságot jelképezi, kiváltképpen az ikonikus kupak, a két egybe fonódó galamb, amely a szerelem és a béke szimbóluma.

Az illat a nőiesség és az örök fiatalság elixírje, melyben minden összetevő tisztán érezhető, együtt azonban tökéletes harmóniában zendülnek meg. Kedvelői főként az érettebb korosztály és a virágos illatok szimpatizánsai.

A Nina Ricci L’Air du Temps Eau de Parfum élettel teli, jól kiegyensúlyozott és tartós illat.

Tavaszváró, lágy és természetes kompozíció a Nina Ricci L’Air du Temps Eau de Toilette változat.

A virágok és titkos fűszereknek köszönhetően a L'ADT a csábítás misztikus hatalmát sugározza.

Üzenete a szerelemről és a békéről időtlen…és örökké időszerű. A parfüm, mely tükrözi a Nina Ricci Ház világát, ahol elegancia, nőiesség, álom és lendület ábrázolja e márka gyengéd világát.

Megjelenési év: 1948
Stílus: romantikus, nőies, elbűvölő

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3613757104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása