Ajándék apának
2018. május 28. írta: persica

Ajándék apának

Két illatos ötlet apák napjára

Apa, apu, apuka, papus, fater, édesapa - június harmadik vasárnapja most már hagyományosan minden évben az apák ünnepe. Egy finom, harmonikus parfüm erre az alkalomra nem feltétlenül sablonos ajándék, ha igazi gondossággal választjuk ki, és sikeresen eltaláljuk azt az illatot, amely az egyéniséghez illő. Álljon itt ajánlatként a Mäurer&Wirtz parfümház kínálatából két csodálatosan férfias, mégis különböző üzenetet hordozó márka és illat, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni.

Sportos apáknak. Lendület és pezsgés

Vibrálóan friss, markáns illat olyan férfiaknak, akik élvezik a kihívásokat, és mindig a saját útjukat járják. Aromás rozmaring, sportos vízi akkordok, zsenge cédrus és szantálfa adják az illat lényegét, és teszik azt rögtön egyedivé és azonnal felismerhetővé. A letisztult formavilág remekül illik a parfüm viselőjéhez, akiből mindig magabiztos elegancia sugárzik

Klasszikus férfiaknak. Vintage hangulat

A nagy múltra visszatekintő, klasszikus illatot egzotikus erdők és üde fűszerek ihlették, így lehet már 1959 óta hűséges társa a mindig tökéletesen ápolt, stílusos úriembereknek. A márkát első megjelenése óta természetesen gondosan frissítették, de az amfora alakú üvegcse és a jellegzetes betűtípus kellemesen nosztalgikus hatásával szándékosan maradt, és őrzi a parfüm történetét.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9514009114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása