Kedves Apu, te vagy az én hősöm!
2022. május 25. írta: persica

Kedves Apu, te vagy az én hősöm!

Szeretnénk valamit visszaadni - annak a személynek, aki anyu mellett a legfontosabb szerepet játssza az életünkben. Június 12-én ismét apák napja lesz, mi pedig összegyűjtöttük pár ajándékötletet - az egyetlen szuperhősnek az életünkben, aki köpeny nélkül is képes jobbá tenni a világot.

Apa, te vagy a legjobb! 

A magabiztos apukának s.Oliver Superior Men

"Az élet írja a legizgalmasabb történeteket." Ezt a kijelentést az apák túlságosan jól ismerik a gyermekeikkel kapcsolatos tapasztalataikból. Az  s.Oliver Superior Men egy olyan illat, amelynek célja, hogy megörökítse és továbbvigye viselője életének szép pillanatait. A grapefruit és a bergamott magabiztos harmóniája, valamint az íriszgyökér és a vetiver fűszeres elemei egy kifejező és karizmatikus férfi illatot alkotnak, amely a modern módon megélt férfiasságról tesz tanúbizonyságot. Egy lenyűgöző markáns aurát képez, ez az s.Oliver Superior Men.

Az igényes apukáknak Tabac Man Gravity

Egy illat, amely a férfiasságot és a földhözragadtságot képviseli - ez a Tabac Man Gravity. Minden apa, aki nem akarja elfelejteni magát a gyerekek mellett, a Tabac vonzó illatáért nyúl. A fás-aromás jegyek illatos hangsúlyokat adnak a parfümnek, amelyek célja, hogy viselőjét a kozmoszba repítse. Az édes-fanyar grapefruit, az élénk-fűszeres koriander és az értékes gerániumolaj misztikus utazásra csábítja az érzékeket egy végtelenül távoli galaxisba.

A vagány és merész apukáknak Baldessarini Signature

Nyugodt személyiség, ugyanakkor világlátott. Ilyenek az apák, és ezért szeretjük őket annyira. Az élet gyakran megkövetel egy bizonyos öniróniát és önfeledtséget. A Baldessarini Signature illata kijelentést tesz, és minden férfinak magabiztos és jellegzetes profilt ad, amellyel sikeresen végigjárhatja az életet. A rózsaszín bors, a ciprus és a bergamott aromás árnyalatai keverednek az alma frissességével, hogy fás, aromás illatot alkossanak minden viselőjének. A Baldessarini Signature lehetővé teszi a férfiak számára egy csipetnyi luxust a mindennapokban.

A kalandot szerető apukáknak Route 66

Life is a highway. Mindannyian vágyunk egy kis nosztalgiára, de szabadságra is. "Feel the freedom" - ez a mondat minden apukát is elgondolkodtat. A legendás Route 66, a "keletről nyugatra" vezető kalandos út a szabadság és az adrenalin megtestesítője. A három illatban a bergamott aromás frissessége, a palo verde fa izgalmas fűszeressége és a levendula meggyőző hűvössége egyesül, és minden apát a függetlenség és a férfiasság állapotába repít.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4717839939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása