A Calzedonia 2019-es tavaszi-nyári divatharisnyái szinte életre kelnek a fotókon.
2019. március 30. írta: persica

A Calzedonia 2019-es tavaszi-nyári divatharisnyái szinte életre kelnek a fotókon.

Ismét különleges képsorozat készült a Győri Balett táncművészeiről

Művészi és dinamikus képsorozat főszereplőivé váltak a Győri Balett táncművészei. Guti Gerda, a Harangozó-díjas Gyurmánczi Diána, Herkovics Eszter Adria, Marjai Lili Anna és Tetiana Baranovska arca már sok mindenkinek ismerős lehet, hiszen év elején mind az öten feltűntek a Calzedonia színes,  basic harisnyáit népszerűsítő kampányban. Onnantól kezdve nem volt megállás, a nagy sikerre való tekintettel egyértelmű volt, hogy az olasz márka a divatharisnyák népszerűsítésére is az öt táncművészt kéri fel.

A kollaboráció eredményeképpen most itt az új, 2019-es tavaszi-nyári divatharisnya kampány, ami valljuk be, lélegzetelállító lett. A képekből sugárzó energia tökéletes összhangban áll az egyedi és trendi harisnyákkal, amik idén biztosan minden nő ruhatárának elengedhetetlen kiegészítőivé válnak.

Az idei tavaszi-nyári kollekció klasszikus és időtálló mintákat vonultat fel. A pöttyök most sem hiányozhatnak a repertoárból, hiszen tökéletes alapjai egy kifogástalan szettnek, legyenk bármilyen méretűek vagy készüljenek bármilyen anyagból. A klasszikus vonalon maradva, feltűnnek a fekete-fehér verziók is, természetesen ezek sem hiányozhatnak a harisnyák kavalkádjából. A kollekcióban persze extravagáns harisnyákkal is találkozhatunk – köszönhető ez az egész lábon felfutó spiráloknak, érdekes vonalaknak, a vastag bőrhatású szegélyeknek, a gyöngyöknek és az applikált masniknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8514727781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása