A CALZEDONIA GROUP AZ EGÉSZSÉGÜGYI VÉSZHELYZET ELLENI ÖSSZEFOGÁST TÁMOGATVA ÁTALAKÍTJA GYÁRTÓKAPACITÁSAIT
2020. április 02. írta: persica

A CALZEDONIA GROUP AZ EGÉSZSÉGÜGYI VÉSZHELYZET ELLENI ÖSSZEFOGÁST TÁMOGATVA ÁTALAKÍTJA GYÁRTÓKAPACITÁSAIT

A Calzedonia Group azonnali intézkedésekkel válaszolt az egészségügyi intézmények megnövekedett igényeire és a szolgálatukba állította termelő egységeit, valamint gazdasági erőforrásait. Március 23. hétfőtől kezdve a társaság számos üzemét alakította át, hogy azokban orvosi maszkokat és védőruhákat állítson elő. A műveletet a társaság elnöke, Sandro Veronesi elengedhetetlennek tartja, ezzel is bizonyítva, hogy a cégcsoport kiemelt figyelmet fordít munkatársai, vásárlói és az egészségügyi válsághelyzet felé, amely mindannyiunkat érint.

Első lépésként a cég minden olyan üzletét bezárta, amik a veszélyeztetett zónákba tartoztak, majd később egész Olaszországban bezárta üzleteit még a hivatalos kormányrendelet előtt.

A veronai cégcsoport tulajdonában lévő olaszországi Avio (TN) és Gissi (CH), valamint a horvátországi üzemek kerültek átalakításra a maszkok és védőruhák gyártására.

Az átalakítás speciális berendezések beszerzésével jöhetett létre, mellyel egy félautomata gyártósort hoztak létre, valamint a varrógépeket kezelő alkalmazottakat is átképezték az új gyártási technológia elsajátítására.

Ezek az újonnan átalakított üzemek kezdetben napi 10.000 maszk gyártására képesek, de arra számítunk, hogy ezt a számot növelni tudjuk az elkövetkező hetekben. Az első elkészült maszkokat a társaság március 23-án a veronai kórháznak, valamint Verona városának adományozta.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2015582868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása