Az Astor hisz benne, hogy a tökéletes smink növeli az önbizalmat és arra biztat minden nőt, hogy bátran "Éld meg a szépséget"
2016. szeptember 19. írta: persica

Az Astor hisz benne, hogy a tökéletes smink növeli az önbizalmat és arra biztat minden nőt, hogy bátran "Éld meg a szépséget"

Extrém, figyelemfelkeltő és gyors. Heidi Klum pontosan tudja, milyen nehéz lehet utánozni egy tapasztalt, professzionális sminkes aprólékos mozdulatait. Azonban az Astor új Big & Beautiful ZigZag Professional Volume szempillaspiráljának köszönhetően, már minden Astor nő gyorsan érhet el hibátlan eredményt és tökéletes szempillákat. A zselékönnyű összetétel könnyedén és egyenletesen fed a tövétől a szempillák hegyéig, a látványosan kiemelt és rugalmas pillákért, melyek egész nap tartanak. A játékos tubus jó szórakozássá teszi, hogy otthon a saját sminkmestered lehess.

A sminkmesterek által használt precíz, professzionális mozdulatokat ellesve az ASTOR kifejlesztette a Big & Beautiful ZigZag Professional Volume szempillaspirált, forradalmian új ZigZag cikcakk-kefével, a kreatin és kollagén tartalmú dúsító összetétellel, amely azonnal megvastagít, bevon és szétválaszt minden egyes pillát a tövétől a hegyéig, a maximális teltségért. Könnyedén kiemelhető még a legkisebb szempilla is, pillantásod ellenállhatatlan lesz.

A szempillaspirál művészi keféje hosszú és rövid szálakból áll, melyek különleges cikcakk alakot alkotnak, így azonnal és könnyedén elér minden pillát, használata pedig egyszerű és hibátlan festést garantál. Ha az eredeti cikcakk alakot, cikcakk mozdulatokkal kombináljuk, az eredmény ideális mennyiségű festék felvitele lesz, ami lehetővé teszi, hogy a formula simán és egyenletesen tapadjon, így pedig gyorsan száradjon. A pillák a tövüktől a hegyükig szépen szétválasztva, fejedelmien dúsak és teltek, mintha profi sminkes festette volna.

A keratint és kollagént tartalmazó zselés összetétel egyenletesen fedi be a pillákat, és megelőzi, hogy összeragadjanak. A szálakon megtapadó polimerek maximalizálják felvihető festékmennyiséget, így nem lesz csomósodás, csak szépséges, telt hatás. A gyönyörű, mélyfekete szín minden pillát kiemel, még azokat is, amik eddig láthatatlanok maradtak. Ráadásul 24 óra után a pillák még mindig 10x dúsabbak tűnnek a festetlen pillákhoz képest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3911728365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása