ÚJ Miss Sporty STUDIO LASH DESIGNER kollekció Minden, ami álmaid szemfestéséhez szükséges!
2016. december 12. írta: persica

ÚJ Miss Sporty STUDIO LASH DESIGNER kollekció Minden, ami álmaid szemfestéséhez szükséges!

Legyenek olyan gyönyörűen festettek a szemeid, ahogy azt mindig is akartad!

Mi lenne, ha olyan formájú szemeid és szempillád lenne, amire annyira vágytál? Mindössze annyit kell tenned, hogy építed és formázod kedved szerint. A szemeidben rejlik igazi csáberőd, fejezzék is ki hát egyediséged!

Miért ragadnál le egyetlen stílusnál, amilyen a többieknek is van? Hiszen mindenki különböző!

A Miss Sporty most lehetővé teszi számodra, hogy olyan megjelenésed legyen, amit imádni fogsz! A Miss Sporty Studio LASH DESIGNER kollekció darabjaival könnyedén kialakíthatod a vágyott szemformát és a mesés szempillákat….akár minden nap.

Szemforma és pillák kiemelése, ahogy tetszik – egész napon és éjen át

Igen, ez igaz. Valóban Tiéd lehet az áhított, formatervezett szemsmink. És milyen könnyedén! A STUDIO LASH DESIGNER Gel 24H szemceruza igazi zselés formula, pont,mint az a kis nyalánkság,  amit annyira imádsz a kis bögrében! De ez a gél kézbesímuló, ceruza formájú kis eszközben rejlik, amit aztán soha nem kell hegyezni.

A szuper pigmentált formula hihetetlenül mély és intenzív tekintetet varázsol, és olyan szexi formájú szemet festhetsz vele magadnak, amiről eddig álmodni sem mertél. Hirtelen az egész megjelenésed átalakul!  A STUDIO LASH DESIGNER Gel 24H szemceruza pont azt nyújtja, amit elvársz tőle!

A krémesen lágy textúra simán siklik a bőrön, elég egyetlen húzás is a tökéletes vonalhoz, amikor pedig megszárad, mesésen bársonyos a végeredmény. Bármelyik csodás színt választhatod, nem fogsz csalódni benne. És még valami. Teljesen rábízhatod magad, szexi sminked 24 órával később is teljes intenzitással tündöklik majd. Egész napon ÉS egész éjen át.

Válaszd ki a kedvenced ebből a 4 színből...

#001 Black Designer #002 Grey Designer #003 Brown Designer #004 Blue Designer

Formázd kedvedre pilláid

Ez aztán tényleg egyszerű mutatvány.  A STUDIO LASH DESIGNER szempillaspirált úgy tervezték, hogy játszi könnyedséggel kialakítsd azt a format, amit csak szeretnél. Itt a titok nyitja:

Rajtad múlik a mennyiség. Milyen buja és vastag pillákra vágysz, egyedül a Te döntésed. A különleges formula rétegei tisztán épülnek egymásra, rajtad áll, mennyit viszel fel a szálakra.

Te szabod meg a formáját is. Azt szeretnéd, hogy mint kis pilleszárnyak rebbenjenek pilláid? Vagy inkább legyen egységes és csodásan ívelt? Ahogy tetszik! A műanyag építő kefe mérnöki pontossággal ér el minden szálat. Olyan, mint a te saját sminkmestered.

A mély fekete formula egyenletesen bevonja, szétválasztja, megemeli és kondicionálja a pillákat, azonnal hosszabbítja a szálakat és kedvedre formázhatod őket.

Akármilyen szempillafestést álmodtál meg magadnak, a STUDIO LASH DESIGNER szempillaspirál segítségével játszi könnyedséggel elérheted. Nem ragacsos, nem pereg le, eltávolítása is egyszerű, nem kell órákig küszködnöd vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2312043681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása