OTTO KERN   NEVER HIDE
2017. június 17. írta: persica

OTTO KERN NEVER HIDE

Nem csak teljesít, hanem meglep.

Nem csak öntudatos, hanem kitartó. Nem csak sodródik, hanem időnként az ár ellen úszik. Saját véleménye van, és amellett ki is áll. Az OTTO KERN NEVER HIDE új illatait olyan bátor nők számára teremtettük, akiknek az a sikerreceptjük, hogy hűek önmagukhoz, és a saját útjukat járják.

A már kapható illatpár egy álláspont kifejezése: Be different, be you. NEVER HIDE!
 
Az öntudatos fellépés illatai
Meggyőző teljesítmény a munkában, feltörekvés, céltudatosság - ennek nem kell minden áron ellentétbe kerülnie azzal, hogy szenvedélyesen kiélvezzük szabadidőnk ízét-zamatát, és a magánéletünket is a magunk képére formáljuk. A nem konvencionális fellépésnek munka után sincs zárórája - mert az egyéniség és a céltudatosság szabadságot biztosít a mindennapokban. Az OTTO KERN NEVER HIDE illata erőteljes, és öntudatot sugároz. Illik mindenkihez, aki időnként kitáncol a sorból, aki az életet könnyen veszi és - figyelmen kívül hagyván a konvenciókat - a saját feje szerint cselekszik.

Magabiztos, és nagyon nőies: az OTTO KERN NEVER HIDE női illata nőies, határozott jellemű illat. Meglepő a friss bergamottal társított, enyhén sós jellegű fejillat. A lédús körte szokatlan, gyümölcsös illatot áraszt. A fehér pünkösdi rózsa, egy leheletnyi frézia, és a csábító jázmin szirmai érzéki árnyalatot kölcsönöznek a szívillatnak. Az illat viselőjét lágy, ámbrás kicsengés lengi körül.

Fejillat
Sós akkord - Lédús körte - Kalábriai bergamott
Szívillat
Fehér pünkösdi rózsa - Jázmin szirmok - Lila frézia
Alapillat
Mósusz - Cédrusfa - Ambroxán

Az OTTO KERN NEVER HIDE stílusos dizájnja figyelemfelhívó hangsúlyokkal jeleskedik. A külső csomagoláson található írás, és a NEVER HIDE felirat dombornyomása a flakonon csábítóan vonzza a tekintetet. A hölgyeknek szánt termékportfolió ragyogó korall színű tónussal társított nyárias fehérben tündököl.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2112602855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása