A napozás után se feledkezz meg bőröd ápolásáról!
2017. június 28. írta: persica

A napozás után se feledkezz meg bőröd ápolásáról!

Az Eucerin Sun termékcsaládja gondoskodik az egészséges, szép bőrről az első napsugarak megjelenésétől kezdve egész nyáron át

Az Eucerin® Sun termékcsalád szakértő fényvédelmet nyújt a különböző bőrtípusok számára

Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+  Fényvédelem zsíros és aknéra hajlamos bőrre

Véd a napfény bőrkárosító hatása ellen. Hosszan tartó száraz, matt megjelenést biztosít a bőrnek.

Eucerin® Sun Napozás utáni krém-gél. Kiváló hatékonyságú napozás utáni krém-gél napallergiára hajlamos bőrre

Ez a krém-gél termék megnyugtatja, hűsíti és regenerálja a napallergiára hajlamos bőrt.

 

Az Eucerin® Sun termékcsalád átfogó védelmet nyújt a napsugárzás káros hatásaival szemben, mindemellett a termékek megoldást nyújtanak a különböző bőrtípusok számára is. A termékcsalád összes tagját kiemelkedően hatékony, fotostabil UVA- és UVB-fényszűrő rendszer, valamint biológiai védelem jellemzi, emellett sok termék DNS-védelmet is nyújt a bőr számára. Külön fényvédő termékeket fejlesztettünk ki az egyes bőrtípusok számára (normál, száraz, zsíros, aknéra hajlamos bőrre), valamint az arc és a test védelmére. Vannak termékek, melyek kifejezetten csecsemők, gyermekek, illetve felnőttek számára készültek. Még olyan speciális fényvédő termékeink is vannak, melyeknek használata bizonyos bőrpanaszok, például napallergia, akne vagy aknéra való hajlam és atópiás bőr esetén ajánlott. Mindegyik formula könnyű textúrájú, egyszerűen felvihető és gyorsan beszívódik. Kizárólag válogatott hatóanyagokat alkalmazunk, melyeknek hatékonyságát és bőr tolerabilitását klinikai vizsgálatok igazolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5412626129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása