A LEGO® NINJAGO® Film főhőse elszabadult Budapesten!
2017. szeptember 09. írta: persica

A LEGO® NINJAGO® Film főhőse elszabadult Budapesten!

Csak pár hét választ el minket a várt film premierjétől, és a boltokban is kaphatóak már a filmhez kapcsolódó LEGO® NINJAGO® szettek. Minden simán megy, így a történet főhősének, Lloydnak még maradt egy kis ideje a nagy napig, hogy beugorjon Magyarországra és Budapest több ikonikus pontján is felbukkanjon.   

A turisták nem kis meglepetésére a Zöld Nindzsa, Lloyd is csatlakozott hozzájuk a napokban, hogy együtt csodálhassák meg a főváros nevezetességeit. Természetesen az óriási nindzsa nem kis feltűnést keltett, a turisták ámulattal figyelték, ahogy birtokba veszi Budapest legszebb helyeit. Egy igazi hős azonban soha nem pihen, így a hős nindzsa hamar tovább is állt, hogy barátaival újabb kalandokba keveredjen: legközelebb szeptember 16-án szombaton, a Fővárosi Állat- és Növénykertben találkozhattok Lloyddal és barátaival!   

 

A LEGO® NINJAGO® Film szeptembert 21-től látható a hazai mozikban.  

 

A LEGO Csoportról: A LEGO Csoport egy magántulajdonban álló, családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található, főbb irodái pedig Enfieldben (USA), Londonban (Egyesült Királyság), Sanghajban (Kína) és Szingapúrban működnek. Az 1932-ben Ole Kirk Kristiansen által alapított, az ikonikus LEGO® építőelemen alapuló vállalat a világ egyik legnagyobb játékgyártója. Az „Only the best is good enough” szellemében működő vállalat elkötelezett a gyerekek fejlődése iránt; célja a jövő építőinek inspirálása és fejlesztése kreatív játék és tanulás útján. A LEGO termékek az egész világon kaphatók; választékunkat a  www.lego.com/hu-hu oldalon ismerheti meg.  

A https://wwwsecure.lego.com/hu-hu/aboutus/ oldalon további híreket olvashat a LEGO Csoporttal kapcsolatban, valamint tájékozódhat pénzügyi teljesítményünkről és a felelősségvállalás iránti elkötelezettségünkről.  

 

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a NINJAGO, a BIONICLE, a MINDSTORMS és a MIXELS a LEGO Csoport védjegyei.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9512818074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása