A Jégvarázs kedvenc figurái a Hansaplast sebtapaszain hódítanak
2017. október 01. írta: persica

A Jégvarázs kedvenc figurái a Hansaplast sebtapaszain hódítanak

Gyermekkorban nagyon gyakori a kisebb sérülések, horzsolások előfordulása a különböző testrészeken, hiszen a gyerkőcök folyamatos mozgásban vannak és szeretnek minden új dolgot kipróbálni. Hogyha bekövetkezik az apró baleset, fontos megvédeni a sebet a piszoktól és a baktériumoktól az elfertőződés elkerülése érdekében. Ilyenkor megfelelő társ lehet a bajban a bőrbarát Hansaplast gyermek sebtapasz, hiszen a szívüknek kedves mintákat sokkal inkább viselik, ráadásul bátran válogathatnak közülük. Aki figyelemmel követte a bájos testvérpár, Anna és Elza jeges kalandjait, a 16 különböző sebtapasz segítségével újra visszacsöppenhet a világukba és már dúdolja is a népszerű családi mesefilm dalait.

Éljétek át együtt a mesés gyógyulás élményét és folytatódjon tovább a játék! Hansaplast Jégvarázs sebtapasz, Bőrbarát, Fájdalommentesen eltávolítható. Megvédi a sebet a piszoktól és baktériumoktól, miközben teljesen körülzárja azt. A biztonságos tapadás biztosítja, hogy a sebtapasz a helyén maradjon. 16 különböző minta a Jégvarázs kedvenc szereplőivel

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6712915497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása