PANDORA Disney ékszerkollekció
2017. október 02. írta: persica

PANDORA Disney ékszerkollekció

Igen a varázslatra!

BÜSZKÉN MUTATJUK BE A PANDORA DISNEY ÉKSZERKOLLEKCIÓT. A VIBRÁLÓ, KÉZZEL MEGMUNKÁLT ÚJDONSÁGOKAT MICKEY ÉS MINNIE EGÉR FIGURÁJA ÉS MÁS IKONIKUS DISNEY KARAKTEREK IHLETTÉK, VARÁZSLATOT CSEMPÉSZNEK MINDENNAPJAINKBA ÉS ARRA INSPIRÁLNAK, HOGY MEGÉLJÜK ÁLMAINKAT

Ezen az őszön, mondjon igent a varázslatra, és fejezze ki vidámságát, örömét és saját tündérmeséjét ezzel az új Disney ékszerkollekcióval, állítsa össze saját dizájnját az elbűvőlőválasztékból.

Bemutatjuk az új Disney petite medálelemeket a PANDORA kinyithatólebegőmedálokhoz, melyeket - a többi PANDORA kollekciópetite-jeihez hasonlóan - egyesével lehet megvásárolni, így szabadon szárnyalhat fantáziája, és kifejezheti egyedi stílusát. A sterling ezüst Mickey és Minnie portré, és a Minnie és Mickey csók charmok egy kis varázslatot kölcsönzöznek mindennapi megjelenésünkhöz, fekete kristályokkal, áttetszőés piros cirkóniával, és - kézzel felvitt-, piros és fekete tűzzománccal.

A szezon másik újdonsága a CsillogóPANDORA lebegőmedál sterling ezüstből. Cirkóniával kirakott kerete, és kristályüveglapja gyönyörűkeretet ad az egyénileg kiválaszott petite medálelemeknek. Állíthatóláncának köszönhetően három hosszúságban hordhatjuk. Viselje a karkötőjén is a varázslatos sterling ezüst portrékat, mint például Disney Mickey portrét és Minnie portrécharmot.

Innovatív stílus, gyönyörűen megmunkált, magas minőségű, etikus forrásból származóalapanyagok: ezek a Disney ékszercsodák más PANDORA ékszerkollekciódarabjaival is kombinálhatók, hogy álomszép érzéseket és megkapótörténeteket fogalmazzon meg!

Mutassa meg mesés személyiségét azzal, amit hord, és tegye mindennapját álomszerűvé!

 

©Disney

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1412918297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása