3X-os VÉDELEM A VÁROSI STRESSZ ELLEN
2017. október 11. írta: persica

3X-os VÉDELEM A VÁROSI STRESSZ ELLEN

NIVEA URBAN DETOX

Mindened a városi élet? És azt is tudod, hogyan vigyázz az arcbőrödre? Segítsd a bőröd regenerációját az új NIVEA Essentials Urban Skin termékekkel!

Regeneráld bőrödet éjszaka, hogy reggel egészségtől ragyogjon! Az antioxidánsok, a bio zöld tea és a hialuronsav ápoló ereje: NIVEA URBAN SKIN DETOX Antioxidáns Éjszakai Arckrém.

Ringasd álomba a bőrödet extra ápolással. Az antioxidánsokat, bio zöldteát és hialuronsavat tartalmazó éjszakai krém mindent megad a bőrnek, hogy regenerálódjon. 48 órán át intenzíven hidratálja a bőrt és segíti a bőr saját védekező mechanizmusát. Próbáld ki ezt a friss illatú, könnyed összetételt: NIVEA URBAN SKIN DETOX Antioxidáns Éjszakai Arckrém. 

Hármas hatóanyagú extra bőrápolás. URBAN SKIN DEFENCE Antioxidáns Nappali Arckrém Kényeztesd bőrödet minden reggel. Próbáld ki az antioxidánsokat, bio zöldteát és hialuronsavat tartalmazó hidratáló ápolást: NIVEA URBAN SKIN DEFENCE Antioxidáns Nappali Arckrém.

Engedd ragyogni a bőrödet! Az antioxidánsokkal, bio zöldteával és hialuronsavval gazdagított nappali arckrém ragyogóvá varázsolja a bőröd. 48 órás hidratálást biztosít. Próbáld ki a 20-as fényvédófaktort tartalmazó kíméletes ápolást, amelynek köszönhetően bőröd mindig tökéletes védelem alatt áll. Válaszd ezt: NIVEA URBAN SKIN DEFENCE Antioxidáns Nappali Arckrém. 

1 perc és bőröd újjáéled! Próbáld ki a fehér agyag és a magnólia ápoló erejét. Tisztítja és puhává varázsolja bőrödet: NIVEA URBAN DETOX MASK Méregtelenítő 1 Perces Arcmaszk.

A NIVEA méregtelenítő maszkjával bőröd 60 másodperc alatt tiszta és bársonyos lesz. A fehér agyag és magnóliakivonat kímélő összetétele eltávolítja a káros anyagokat és a szennyeződéseket. Bőröd ezek után bársonyosan puha és friss lesz. A szép arcbőrért: NIVEA URBAN DETOX MASK Méregtelenítő 1 Perces Arcmaszk.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9512954795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása