Így szépülhetünk még az alvás során
2018. január 22. írta: persica

Így szépülhetünk még az alvás során

A Rossmann termékajánlója

Melyek a klinikailag bizonyított hatóanyagok a bőrfiatalításban?

Retinoidok (a legtöbbet vizsgált anti-aging összetevő,  A-vitamin származék, retinol, retinil-palmitát, retinil-acetát, retinolsav), AHA / alfa hidroxisavak, peptidek/acetyl hexapeptidek/argireline, réz/CU peptidek, koenzym Q10, C-Vitamin, hialuronsav, polyfenolok (például zöld tea kivonat), cink, B-, E-, K- és D-vitaminok, resveratol, BHA, béta hidroxi-savak, polihidroxisavak, koffein, niacinamid / B3-vitamin, növényi peptidek, szőlőmag kivonat

Ezek a hatóanyagok képezik a Rossmann minőségi sajátmárkás kozmetikai termékeinek alapját. A téli éjszakai bőrápoláshoz a Rossmann szakértői az alábbi termékeket ajánlják. 

Isana Revitalizáló Q10 Éjszakai Krém

A Isana revitalizáló éjszakai krém Q10+Polylift-tel, szőlőmag olajjal és kakaóvajjal ápolja a bőrt, puhává és simává varázsolja, óvja a kiszáradástól. Az allantoin nem irritatív, megnyugtatja a bőrt, elősegíti a természetes megújulást, és segíti visszanyerni a nedvességtartalmát. 

Isana Hydro Booster ampulla

A készítmény visszaadja a bőr vitalitását és megvédi a környezeti ártalmaktól, amelynek eredményeként felfrissül, és észrevehetően puhább, lágyabb lesz. 

Fontos az ágynemű is! 

A pihentető alvás szempontjából az alvás során használt textilek is kulcsfontosságúak. A Rossmann erre is kínál megoldást: karácsonyig kapható a drogérialánc első, sajátmárkás ágyneműkollekciója. A prémium minőségű textilek mintázatát Budapest ikonikus helyszínei ihlették, a grafikákat pedig a tervezők a legújabb trendeknek megfelelő stílusban alkották meg. A limitált darabszámban elérhető ágyneműk kétféle mintával, négyféle színben kaphatók.

A fekete vagy fehér grafika hátteréül a fehér, a sötétkék, a levendula és a citromsárga árnyalatokat választották a dizájnerek, így a sorozat darabjai kiválóan illeszkednek bármely enteriőrbe. A divatos és kényelmes szettek mellé kétféle színben lepedő is megtalálható a kínálatban. A vidám kollekció darabjai január 31-ig megvásárolhatóak a Rossmann őszi-téli lojalitás programja keretében az ország összes Rossmann üzletében.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4313595063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása