Baldessarini Cool Force Sport
2018. február 15. írta: persica

Baldessarini Cool Force Sport

"Separates the men from the boys"

Erőt sugárzó férfiasság, ízléses elegancia. Ezeket a tulajdonságokat képviseli a Baldessarini Fragrances márka. Csak a Baldessarini férfi karizmája és szuverén kisugárzása teszi valóban különlegessé a mindig új egyéniségek után kutató, sikerorientált világot. Férfias erő, magával ragadó vonzás és lélegzetelállító dinamika. Baldessarini – separates the men from the boys.

A koncepció: A 2017-ben már sikeres Baldessarini Cool Force kampányát példaértékű akaraterővel bíró férfiak ihlették. Erre a koncepcióra épít a 2018 február végén megjelenő új illat, a Baldessarini Cool Force Sport, amely sportosabb és dinamikusabb, és így átértelmezi az illatvonal higgadtságát. Ez az illat a tökéletes összpontosítást jelképezi, azt a pillanatot, amikor megtérül a befektetett kitartás és erő. Azokat helyzeteket, amelyek tele vannak dinamikával, de amelyekben ugyanakkor megáll az idő. A hűvös szelet úton a sportkocsival, a csúcsteljesítményt, amikor saját szívünk dobogása a fülünkben dübörög. A bravúros lesiklást a sípályán, a tenger hullámzását, amikor a vitorlás fordul, a hideg vízcseppeket a zuhany alatt egy energikus nap után. Baldessarini Cool Force Sport – experience the power of freshness.

Az illat: Az illatkompozíció vibrálóan és frissen indít pezsdítő fejillatával, hogy aztán gyorsan belemerüljön az aromás szívillatba. A parfüm lényegét a férfiasan fűszeres rozmaring, sportos vízi akkordok, és a nemes neroli virág illata képezi. A fás alapillat – a cédrus és szantálfa – hatása ebben a kombinációban egyszerre hűvös és meleg. A pacsuli olaj teszi a Baldessarini illatjegyét egyedivé és azonnal felismerhetővé. 

Fejillat: körte, bergamott, tangerit, kardamon

Szívillat: rozmaring, vizes akkordok, aldehidek, Grasse-i neroli

Alapillat: fehér pacsuli, mósusz, cédrusfa, szantálfa

sportos – friss – markáns 

Pezsdítő, vibráló illat olyan férfiaknak, akik a saját útjukat járják, és eggyé válnak a kihívásaikkal. Akik sportosan élik az életet, és akiknek elszántságából magabiztos elegancia sugárzik.

A design: Az illat-elődre alapozva a Baldessarini Cool Force Sport formatervezését is a purista design jellemzi. A nehéz üvegflakon kiválóan passzol az illat hűvös eleganciájához. A hajtogatott dobozon látható sötét, markáns betonszerkezet kontrasztot képez a matt, fehér felülettel.

Piros csík választja el egymástól ezeket a részeket, ez egyben a koncepció domináns színtémája, amely a doboz belsejében, valamint a terméknévben szereplő „Sport” szó piros színében is visszaköszön. Erőteljes, feltűnő, jelzés értékű szín, egyfelől sportos és energikus, másfelől öntudatosan férfias. Épp mint az illat viselője, aki bátran tör előre, és közben végig megőrzi magabiztosságát.

A Baldessarini Cool Force Sport 2018 február végétől kapható a szaküzletekben, valamint kiválasztott áruházakban és nagyáruházakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4513671334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása