CREATE YOUR STYLE
2018. február 23. írta: persica

CREATE YOUR STYLE

A Schwarzkopf 120. évfordulója alkalmából életének egy új fejezetéhez érkezett: ünnepeljük együtt az egyéni kreativitást és magabiztosságot

A Schwarzkopf újragondolta márkáját 120. évfordulója alkalmából és a példa nélküli #createyourstyle kampányával az egyéniséget és magabiztosságot ünnepli. A szépség és a tökéletesség ideáljai a háttérbe szorulnak, míg az önkifejezés előtérbe lép. Változatos hirdetési motívumaival és új reklámjával olyan kulcstémákat jár körbe, mint a diverzitás vagy az autentikusság és modellekkel, nemzetközi Schwarzkopf influencerekkel, változatos közösségek tagjaival karöltve kezd radikális irányváltásba. 

Nálunk a 120 év szenvedélyes elkötelezettséget jelent az egyéniség, kreativitás, divat és korszellem iránt. A hajunkért. A szépség és önkifejezés legújabb definíciójának támogatása és annak, hogy kihozzuk saját magunkból a legjobbat – ez a Schwarzkopf új missziója.

Ezt a missziót pedig a #createyourstyle támogatja, a kampány, mely a stílust a hangulatok, pillanatok és események tükrévé változtatja, és elmozdítja a merev irányelveket. “Az emberek nem akarnak többé szépség sztereotípiákat követni. Minden ember egyéni, autentikus módon fejezi ki személyiségét. A Schwarzkopf pedig a megfelelő megoldást nyújtja számukra, hogy kihozzák magukból a legtöbbet, és életük minden egyes pillanatában magabiztosan érezzék magukat”, mondja Marie-Ève Schröder, a Henkel Kozmetika Üzletágának nemzetközi vállalati marketing alelnöke.

Az új kampány hirdetési motívumokat, reklámot és közösségi media aktivitásokat ötvöz. Olyan modellekkel karöltve, mint Toni Garrn és Kris Gottschalk, számos Schwarzkopf influencerrel, illetve különböző életkorú és szexuális orientáltságú csoportok, közösségek képviselővel.

A Schwarzkopf hajfestési, hajápoló és hajformázó termékei bárkinek lehetővé teszik, hogy megvalósítsa kedvenc frizuráját, függetlenül szépség ideáljaitól.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4913691876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása