Ünnepeljük a 11 éve töretlen innovációt: A FOREO születésnapja a Te bulid is!
2024. július 07. írta: persica

Ünnepeljük a 11 éve töretlen innovációt: A FOREO születésnapja a Te bulid is!

A FOREO, a bőrápolási technológia vezető márkája 11. születésnapját ünnepli! A 2013-ban alapított FOREO több, mint 20 millió vásárlóval már nyolcvannál is több országban van jelen. A szépségipar innovátora már a kezdetek óta. A FOREO eszközökbe épített fejlett technológiák, a díjnyertes svéd design varázsolja a mindennapi bőrápolási rutint kényeztető rituálévá. Egyszerűen használható készülékei klinikailag bizonyított, valódi és tartós eredményeket nyújtanak már több mint egy évtizede.  

A FOREO-t Svédországban alapították, a megalapítása egy félresikerült évfordulós ajándéknak köszönhető. A márka a svédekre jellemző minimalista designból és a funkcionalitást ötvöző, letisztult, elegáns formákból merítette inspirációját. A kivételes minőség és az innováció iránti elkötelezettség révén a márka olyan úttörő, hatékony termékeket hozott létre, amelyek egy életen át szolgálnak. A radikálisan új koncepciók olyan termékekhez vezettek, mint a LUNA™ arctisztító készülék, a mélyhidratáló UFO™ és az erős mikroáramú BEAR™ készülék. Annak köszönhetően, hogy a FOREO nem a piacon már meglévő termékeket fejlesztette tovább, a szépségtechnológiai iparág vezető márkájává vált.

Legyen szó arcbőröd előkészítéséről a sminkeléshez, a sminkmaradványok hatékony eltávolításáról vagy a hibátlan arcbőr eléréséről, a FOREO megbízható társad lesz. A márka 11. születésnapja alkalmából ráadásul exkluzív kedvezményekkel vásárolhatod meg a legkedveltebb készülékeket. 

BEAR™ 2  

30%-OS MEGTAKARÍTÁS

A BEAR™ 2 mikroáram-technológiát használ, amellyel hatékonyan feszesíti az arc és a nyak mind a 69 izmát. Immár 4 típusú mikroárammal rendelkezik, melynek köszönhetően a BEAR™ 2 a legerősebb mikroáramú készülék a piacon (akár 680 uA mikroáram-teljesítménnyel). Mélyrehatóan kezeli az arc mimikai izmait, illetve a nyakizmokat, azonnal simábbá és feszesebbé varázsolja a bőrt. Klinikailag bizonyítottan fokozza a kollagén,- és az elasztin termelését, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat mindössze egy hét alatt. Ez az első FDA által engedélyezett orvosi mikroáramú készülék, amely hatékonyan, biztonságosan és fájdalommentesen helyettesíti a szépészeti műtéteket.

LUNA™ 4

30%-OS MEGTAKARÍTÁS

A higiénikus orvosi szilikonból készült LUNA™ 4 biztosítja a bőr alapos tisztítását. Klinikailag bizonyítottan eltávolítja a bőrről a szennyeződések, a felesleges faggyú és a sminkmaradványok akár 99%-át. Az készülék elülső oldalán található vékony sörték gyengéden hámlasztják az elhalt hámsejteket, tiszta és friss arcbőrt eredményezve. A T-Sonic™ pulzációk ideiglenesen kitágítják a pórusokat, így eltávolíthatók a mélyen lévő szennyeződések, ami csökkenti a pattanások kialakulását. A hátoldalon elérhető feszesítő masszázs üzemmód alacsony frekvenciájú pulzációi megakadályozzák a bőr megereszkedését, és segítenek kisimítani a finom vonalakat és ráncokat.  

UFO™ 3  

30%-OS MEGTAKARÍTÁS

A friss és fiatalos megjelenés még sosem volt ilyen egyszerű! Az UFO™ 3 azonnali és tartós hidratálást biztosít bőrödnek, tökéletes alapot teremtve a sminkeléshez. Klinikailag bizonyítottan 126%-kal növeli a bőr nedvességtartalmát, hatását akár 6 órán át fenntartja. A T-Sonic™ masszázs fokozza a vérkeringést, friss tápanyagokat és oxigént juttat a bőr minden sejtjéhez, valamint enyhíti az arcizmok feszültségét - egészséges ragyogást biztosítva bőrödnek. Ebben a promóciós időszakban az UFO™ 3 készülék megvásárlásával ajándékba kapod a Glow Addict 2.0 és a Shimmer Freak 2.0 UFO™ aktivált maszkokat. A maszkokhoz tartozó előre beállított vagy személyre szabható kezelések elérhetők a FOREO alkalmazásban, amelyet egyszerűen telepíthetsz a mobiltelefonodra.

KIWI™ derma  

30%-OS MEGTAKARÍTÁS

A KIWI™ derma egy gyémántfejjel rendelkező, mikrodermabráziós készülék, amely megújítja és kisimítja az arcbőr felszínét, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, így fiatalosabb megjelenést ad bőrödnek. A KIWI™ derma a világ első olyan mikrodermabráziós készüléke, melyhez nincs szükség cserefejre, hiszen kezelőfejei orvosi minőségű acélból és Adamas gyémántból készülnek. A piacon lévő hasonló bőrfiatalító készülékekkel ellentétben ezek a kezelőfejek az idő előrehaladtával sem tompulnak vagy kopnak el. A FOREO vákuumszívó készüléke baktériumálló, nem porózus, 100%-ban vízálló és gyorsan száradó szilikonból készült, így a kezelés után könnyedén eltávolíthatod az összegyűlt szennyeződéseket.  

ISSA™ 3  

 30%-OS MEGTAKARÍTÁS

Az ISSA™ 3 a világ első szónikus szilikon fogkeféje, ami az elmúlt 70 év legeredményesebb változását hozta a szájápolásban. Az ultra-higiénikus, 4 az 1-ben szónikus fogkefe 100%-ban vízálló, orvosi minőségű szilikonból készült. Klinikailag bizonyítottan 30%-kal több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos fogkefe, és forradalmi módon ápolja a teljes szájüreget. A piacon elérhető egyéb elektromos fogkeféktől eltérően az ISSA™ 3 lehetővé teszi a természetes kézmozdulatok használatát, miközben az elektromos fogkefe előnyeit élvezheted. A Sonic Pulse technológiával működő készülék 16 intenzitási szintet kínál, amellyel teljesen személyre szabott fogmosási élményt biztosít.  

A kedvezményes termékek teljes listája megtalálható a FOREO hivatalos weboldalán! Ne hagyd ki az exkluzív ajánlatokat, amelyek csak korlátozott ideig, 2024. július 14-ig érhetőek el!  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6418457283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása