Szülinappal jön a tavasz!
2018. február 26. írta: persica

Szülinappal jön a tavasz!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ANSWEAR!!!

Bár még a hó alól lapátoljuk a tavaszi hangulatunkat, azért mindenki sejti és reméli, hogy pár hét és itt a kikelet! Hogy addig is a tél 50 árnyalatát feledjük, mutatjuk már az Amnswear saját tavaszi kollekcióját.

Wild wild west

Kicsit a trópusok és a vadnyugat is nyomot hagyott a kollekción. Trópusi virágok és rojtok mindenhol. Így biztosan érzed a tavaszt, mert az Answear Wild kollekciójában, tuti megvadulsz.

Sporty Fusion

Ha az év eleji fogadalmat komolyan vetted, akkor örülni fogsz, hogy az Answear tavaszi Sporty kollekciója is sportosabb fazonokból áll. Ha még nem kezdtél sportolni, akkor is jól állnak ezek a kényelmes, laza szabású ruhák.

Szülinapos az Answear!

Hét évesek lettünk! A lengyel Answear multibrand divatwebáruház februárban szülinapját ünnepli. Nem feledkeztünk el a vásárlóinkról sem, hiszen nekik köszönhetjük ezt a fantasztikus sikert. Így számos kedvezménnyel, akcióval és meglepetésekkel készülünk. www.answear.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5913700030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása