Betty Barclay pure pastel rose & peach
2018. május 28. írta: persica

Betty Barclay pure pastel rose & peach

Illat-duó a nyári ragyogásért

2018 nyara barackszínben és a rózsaszín finom árnyalataiban ragyog. A divat rajongói lágyan simuló pasztell szetteket válogatnak, barackszínre festik ajkukat és rózsás pírral varázsolnak el. A szépség friss, a szépség elragadóan nőies, a szépség illatos. A Betty Barclay pure pastel peach és rose parfümök két egymást jól kiegészítő kompozícióban teremtik meg a tökéletes nyár eleji hangulatot. Mindkét illat 2018 májusától jelenik meg, és segíti a hölgyeket, hogy a belső szépségüket kifelé is bátran sugározzák.

Betty Barclay pure pastel rose. Fenséges rózsa

A rózsa a virágok királynője, a romantika és a nőiesség szimbóluma. A Betty Barclay pure pastel rose parfümbe zárja az elbűvölő rózsaillatot. Fiatalosan friss és krémesen lágy, játékos, de közben vonzó, kedvesen hízeleg viselőjének. Ki tud ellenállni egy leheletnyi rózsaszínnek a sugárzó arcokon?

Betty Barclay pure pastel peach. Bársonyos barack

Virágcsokrok, lédús gyümölcsök, könnyed vidámság: ezért szeretjük a nyarat. A Betty Barclay pure pastel peach parfüm ezt nyári életérzést képviseli, és ellenállhatatlanul gyümölcsös az illata. Bársonyos és finom, pozitív kisugárzást és azonnali jókedvet biztosít. Melyik hölgy az, aki ne akarna a barackéhoz hasonló, finom ragyogást?

Meleg napsugarakhoz hasonló illatok

A Betty Barclay pure pastel peach és rose parfümök illatában a különleges, örök kedvencnek számító illatösszetevőkre helyeződik a hangsúly. A gondosan kiválasztott, kísérő illatakkordokkal együtt pedig a barack és a rózsa klasszikus illata felfrissül és megújul.

Betty Barclay pure pastel peach parfüm finom kompozíciójában a gyümölcsösen édes baracké a főszerep. A fejillatban a passiógyümölcs és a grépfrút élénkséget és exotikumot hoznak, majd a szívillatban a barackot nemes virágok egészítik ki: az ibolya, a jázmin és a frangipani. Az alapillatban a vanília, a kasmírfa és a tonkabab finom lezárást adnak az alkotásnak.

Betty Barclay pure pastel rose tisztelgés a rózsaillat előtt. A fejillat a tavaszi orgona, az édes-virágos ibolya és egy meglepő illat, a frissítő gyömbér kombinációjával indít. A kreáció nevét adó rózsa, a bazsarózsával együtt a kompozíció szívillatában tökéletesedik ki, melynek stílusos kiegészítője a vízinövények illata. Az alapillatban a pacsuli, a cédrus- és a szantálfa krémesen lágy alapot teremtenek, mely kihangsúlyozza a modern nőiességet.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4714009132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása