A 4BRO DOWNTOWN és a Prada egy szuper fancy influenszer partin mutatta be a nyár legnagyobb durranásait. A mindenki által jól ismert szórakozóhely egy olyan étlappal rukkolt elő, amivel az elsőszámú éllovasává vált a Gozsdu udvar szórakozóhelyei között. Az est másik főszereplője a Prada, legújabb nyári illatpárosát mutatta be a rendezvényen ami a L’Femme Prada L’Eau és a L’Homme Prada L’Eau névre hallgat. A szervezők gondolskodtak arról, hogy minden vendég egy olyan élményben részesüljön, amire az összes érzékszerve emlékezni fog még egy jódarabig.
A Gozsdu udvar mindenki fejében a nagy bulik és a bárok végelláthatatlan utcáját jelenti, így nem egyszerű kitűnni a tömegből, és valami újat adni az odalátogató közönségnek. A 4BRO azonban mert nagyot álmodni, és legújabb étlapjával egy olyan gasztronómiai élményt tárt fel, amivel egyértelműen az elsőszámú helyre lépett az összes vendéglátó egység előtt. Ugyanis a 4BRO már nem csak egy szórakozóhely és bár, hanem az első olyan vendéglátó egység, ahol a kellemes italok mellett egy zseniálisan megalkotott étlappal várja az odalátogatókat.
Bajdik Márton megálmodta azt, amire mindenki vágyik
Bajdik Márton séf és csapata szakított azzal a klisével, miszerint a Gozsdu udvarban az élet csak este kezdődik. Egy komoly kulináris tűzijátékot alkottak meg, ahol mindenki megtalálja kedvenc fogását, legyen szó húsimádóról vagy éppen vegetáriánusról. Bajdik korábban az InterContinentalban, a La Perle Noire-ban, a Costes Downtownban, illetve a Zsidai-csoportnál a Pierrot-ban edződött. Ez az első küldetése, mint head chef, és ha már így alakult, alaposan odatette magát. Az új étlap komoly manőver a 4BRO életében és ezzel az aduásszal minden vendéget egy pillanat alatt meggyőznek.
Az étlap, amire senki nem tud nemet mondani!
Az étlapon zseniálisan megalkotott ételkompozíciókat találunk, rengeteg magyar hozzávalóval, ami a lokalitást díjazó foodie-k szemében mindenképpen pluszpontnak fog számítani.
Legyen szó egy kellemes zöldbrosó krémlevesről kecskesajttal és friss csírákkal, vagy a nehézfegyverzet egyik oszlopos tagjának avanzsált kacsamellről, melyhez négyféle állagban szervírozzák a répát.
A rizottó szerelmesei is kipróbálhatják Márton salottahagymás, fehérboros kompozícióját, melyhez bőrével sütött supreme csirkemell filét és petrezselyem salátát is tálalnak.
Ha pedig a desszertek kerülnek szóba, akkor nem mehetünk el szó nélkül a fenséges citrom tarte mellett, amitől mindenki feladja a nyári diétáját egy pillanat alatt. Természetesen az étlap ennél sokkal bővebb és színesebb.