Készülj a bikiniszezonra Tomán Szabinával!
2018. június 28. írta: persica

Készülj a bikiniszezonra Tomán Szabinával!

Last minute nyári alakformálás

Alapesetben mikor érdemes elkezdeni a nyárra való felkészülést?

Mint minden változáshoz, így az életmódváltáshoz is idő kell - ha jelentősebb súlyfeleslegtől is megszabadulnánk, minimum 3, de ideális esetben 6 hónappal korábban kezdjük el a felkészülést, természetesen ez is attól függ, milyen módszert választunk. Tökéletes megoldást ad a Toman Diet személyre szabott szolgáltatása, amelynek a fehérjediétára épül, viszont óriási különbséget jelent a már jól ismert módszerekhez képest, hogy ez rendkívül változatos ételeket, eszményi ízeket kínál, nagy választékban. A 80 féle fogás között a legfinomabb levesektől, a könnyű, ropogós snack-eken át, az ínycsiklandó desszertekig minden megtalálható – a Toman Diet tehát messze teljesen kizárja az önsanyargatást. Ráadásul ezek egytől egyig kiváló minőségű alapanyagokból, Franciaországban gyártott termékek, amelyek nemcsak különlegesen finomak, de tápanyagtartalmuk is magas, a vitaminoknak, rostoknak köszönhetően. A program másik alappillér a professzionális kontroll és a már említett személyre szabottság: ezt támogatja az országos hálózatunkban megtalálható, képzett tanácsadó csapat, dietetikussal és belgyógyásszal, folyamatos jelenléttel.

Ha nem kifejezetten csak súlycsökkentés, hanem inkább alakformálás a cél, amelyben persze a bőr feszesítése és az egyes testrészek, testtájak térfogatcsökkentése is benne van, a jó hír az, hogy a legkorszerűbb gépekkel, fájdalommentesen, kényelmesen és gyorsan, már akár 6 kezeléssel is látványos eredményeket érhetünk el.

Mi a helyzet a nők ősellenségével, a narancsbőrrel? Érdemes még ilyenkor megpróbálnunk felvenni vele a harcot?

A narancsbőr és az önbizalom-romboló striák ugyan összetett haditervet igényelnek és nem lehet megszabadulni tőlük egy-két hét alatt, de ez az említett 6-12 alkalom már elég lehet a sikerhez. Ráadásul az is nagy előny, hogy ezek a forradalmi gépek nem tesznek fényérzékennyé, így nem tudunk velük kicsúszni az időből sem: akár a tomboló nyár, a bikiniszezon kellős közepén is biztonságosan használhatjuk őket. Persze, érdemes azért előre gondolkodni, már csak a nyaralások ütemezése miatt is, és akár mostantól elindítani a folyamatot. A fokozatosan jelentkező eredmények nem csak a testünkön látszanak meg, a kezelések a lelkünkre is hatnak, lépésről lépésre visszaépítik az önbizalmunkat.

Melyek a legkorszerűbb gépek, amikkel elérhetjük ezeket a célokat?

Az abszolút kedvenc és a legmagasabb színvonalat képviselő gép, a több technológiát ötvöző Venus Legacy 4D testkezelő gép, amely növeli a kollagéntermelést, vagyis – a cellulit csökkentésével egy időben - feszesíti, fiatalítja is a bőrt, ránctalanító hatással is bír.

Mely testrészekre alkalmazható a gép?

Az összes kritikus testtájon alkalmazható: kisimítja a bőrt a fenéken és a combon,  eltünteti róluk a cellulitot. Feszesíti, lapossá varázsolja a hasat, újradefiniálja a derék vonalát, de karra is használható, különösen a felkar bőrének fiatalítására. A dekoltázs és a nyak területén is hatékonyan alkalmazható, ránctalanításra.

Milyen egyéb géppel dolgoztok még?

A másik testkezelő zsenink a Cocoon Medical Adagyo hullámmasszázs gép, amely intenzíven serkenti a szervezet vér- és nyirokkeringését. Szintén méregtelenít, csökkenti a cellulitot, a szöveti ödémákat, aktiválja a zsírok lebontását és bőrfeszesítő hatása is van. A kezelhető zónák itt is a combok, fenék, has, derék, karok. A hullámmasszázs nagyszerű kiegészítője lehet a Venus Legacy 4D kezeléseknek, de természetesen önállóan is varázslatos eredményeket produkál.

Ha mégis belecsúsznánk a nyárba, mivel tudunk megszabadulni a testünkön itt-ott megjelenő zsírpárnácskáktól?

Ha csak bizonyos testtájakon jelentkeznek zavaró zsírpárnák, egy célzott testkezelés is hatásos lehet, mely lokálisan indítja be a zsírégetést. Mindkét gép, a Venus Legacy 4D és a hullámmasszázs is tökéletes segítség ebben.

Lehet a testkezelőgépeket együttesen alkalmazni a diétával?

Igen, sőt, a diéta mellett még látványosabb az eredmény. A Toman Dietet végző vendégeinknek is kifejezetten ajánljuk, hogy jöjjenek el egy-egy kezelésre, próbálják ki. Ezek a testkezelések is komoly részt vállalhatnak az átváltozásban, a magabiztosságunk visszaszerzésében vagy éppen megszerzésében. Táplálják bennünk azt a jóérzést, hogy teszünk a saját testünkért és ezzel együtt a lelki egyensúlyunk megszerzéséért. Végre időt fordítunk magunkra, tökéletesen kikapcsolunk, ellazulunk arra az egy-egy órára. Nem beszélve persze az eredményekről, amelyek szintén egyre közelebb visznek minket a kitűzött célhoz.

Szabad sportolni a gépek alkalmazása mellett?

Igen, persze! A diétánk első szakaszában nem ajánljuk, de a mozgás és sport elengedhetetlen az egészséges életmódhoz.

A bikiniszezon másik állandó témája a szőrtelenítés. Létezik-e gyors, fájdalommentes megoldás erre?

Erre is ajánlunk megoldást a Toman Shape szalonban, a Cocoon Medical Elysion diódalézeres szőrtelenítő gépünkkel. Kíméletes és biztonságos. Ezt a diódalézeres gépet kifejezetten tartós szőrtelenítésre fejlesztették,
tesztelték és optimalizálták, így abszolút biztonságos.

Működése során a lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja,
nem a szőrtüszőt (hiszen maga a tüsző átlátszó),
majd a szőrszál végigégetésével pusztítja el azt. Fontos tudni, hogy a beépített hűtőrendszer megakadályozza a bőr felforrósodását,ezért nincs kellemetlen, égető érzés. A kezelést követően kiemelten fontosak fényvédelmi intézkedések, különösen, ha nyáron kezdjük el a kezelést.

Mennyire tartós az eredménye? 

Bizonyított tény, hogy a szőrtüszőt az aktív, fejlődési (anagén) fázisában lehet a leghatásosabban eltávolítani. A Toman Shape által végzett diódalézeres szőrtelenítő eljárás pont ebben a szakaszban „támad”, így a szőrtelenítés is bizonyítottan tartós eredményre vezet! Természetesen több kezelésre van szükség, hiszen az inaktív tüszők később érik el ezt a fázist, így ezek csak a következő kezelések során távolíthatók el. 6-10 kezelés között javasolt és abban az esetben, ha hormonális változás történik, akkor 6 hónap múlva javasolt egy „kontroll”, emlékeztető kezelés. Nekem például a terhességem után a lábszáramon egy-két foltban újra megjelentek ilyen területek, ezért ott egy ismétlő kezelést fogunk alkalmazni majd a szoptatás után.

Érzékeny bőrön is alkalmazható a lézeres beavatkozás?

Igen, ez a kíméletes eljárás nem károsítja a bőrt, sőt lehetővé teszi a szőrzet hatékony eltávolítását még az arc legérzékenyebb területeiről is.

Mennyi idő alatt alakul ki a kívánt eredmèny? 

A kezelések száma a bőr fotótípusától, a kezelt zónától és természetesen egyedi érzékenységtől, adottságoktól függ. Ahogy már említettem, általában a szükséges kezelések száma 6 és 10 között mozog. A kezelés időtartama területtől függően 3 perctől (pl. a felső ajkakon, hónaljon) egy óráig (pl. az egész lábon) változhat.

Számodra mit jelent a „legjobb forma” fogalma?

Természetesen, mindez személyfüggő és mindenkinek mást jelent. Alapvetően oda kell figyelnünk a megfelelő táplálkozásra, folyadékbevitelre és mozgásra – az, hogy ebből kinek mennyi az, ami a maximumot jelenti, már nézőpont kérdése. Azon túl, hogy egy Ideális Test a küllemében megfelel az elképzelésnek fontos, hogy a funkcióit is ideálisan tudja végrehajtani.

Az Ideális Test minden megnyilvánulásában remek értéket, jó formát mutat. Súly, energiaszint, hatékony működés, emésztés, feszes bőr, rugalmas izom. Egyszerűen a kornak megfelelő legjobb fizikai állapot és közérzet, ami jellemzi és mi ebben segítünk napról napra a Toman Diet életmódprogrammal és a Toman Shape testkezelő gépekkel és tartós szőrtelenítő kezeléssel.

Toman Diet Andrássy

1061 Budapest, Andrássy út 1.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig 9:00-19:00

Szombat: 10:00-14:00

Bejelentkezés:

+36 20 242 8008

info@tomandiet.com

www.tomandiet.com

www.facebook.com/TomanDietAndrassy

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8814079643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása