SINECELL, A TÖKÉLETES ALAKFORMÁLÁS
2018. június 29. írta: persica

SINECELL, A TÖKÉLETES ALAKFORMÁLÁS

VAGHEGGI PHYTOCOSMETICI

A kutatások kimutatták, hogy a stresszes és a felgyorsult életvitel okozója lehet a hagyományos alakformáló kezelések sikertelenségének.

A hagyományos kozmetikumokkal szemben az alakformáló SINECELL kúra innovatív választ ad a túlsúly és narancsbőr által okozott szépséghibákra. Ebben két különleges alga hatóanyagai segítenek: a Polysiphonia brodiei vörös alga zsírégető hatásának köszönhetően képes ellensúlyozni a túlsúly okozta esztétikai problémákat stresszes környezetben is, a Jania rubens alga pedig a narancsbőr eltüntetésében segít.

A tisztított probiotikumok hozzájárulnak a bőr egyensúlyának helyreállításához, megújulásához és megvédik azt a stressztől és a külső környezeti hatásoktól. A SINECELL átformálja a testkontúrt és zsírégető hatása van, csökkenti a cellulit okozta szépséghibákat, megszünteti a stressz és a felfokozott életvitel testünkre gyakorolt hatásait.

A pezsgő hatású hab, olyan technológiával kialakítva, ami levegő buborékocskákat szabadít fel a bőrön, ezek felfrissítenek és optimalizálják az aktív összetevők jótékony hatásait. Egzotikus növényekből kinyert nagyon hatékony koncentrátum, ami segít a narancsbőr és a zsírlerakódás okozta szépséghibák helyreállításában. Ha egy professzionális kezelés mellett használjuk kiegészítésként, ajánlott 7 napig minden reggel felvinni a problémás területekre.

De ideális termék is lehet a mindennapokban időhiány esetén vagy sportolás után is.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8214081841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása